Actualitate

Codrin Ștefănescu, după ce a fost în vizită la Liviu Dragnea: „Starea lui se înrăutățește!“

Publicat: 13 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Codrin Ștefănescu după ce a fost în vizită la Liviu Dragnea Starea lui se înrăutățește
Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a vorbit despre starea de sănătate a fostului lider social democrat Liviu Dragnea, după ce a fost în vizită la acesta.

Codrin Ștefănescu susține că au discutat despre situația din PSD și din țară și despre modul în care actualul lider social democrat Marcel Ciolacu a eliminate de pe listele pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc pe 6 decembrie peste 100 de parlamentari.

Fostul secretar general al PSD a remarcat și faptul că starea de sănătate a lui Dragnea se deteriorează vizibil.

„Astăzi am fost sa-l văd pe Liviu! Dimineață la prima oră, exact cum am primit dreptul la vizită. Am vorbit cu el despre multe lucruri la ordinea zilei. Despre situația PSD sub Ciolacu și gașca sa securistoidă, despre cum au fost inlăturați de pe liste mai mult de o sută de parlamentari PSD, despre inepțiile guvernului-gen închiderea piețelor, despre starea de spirit din societate. M-a rugat să transmit mulțumiri tuturor celor ce i-au scris“, a transmis Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „Nimeni nu ia poziție publică în fața acestui șir de abuzuri, foștii colegi sunt muți ca peștii și dârdâie de frică!“

Fostul secretar general al PSD spune că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea continuă să se înrăutățească, iar nimeni nu îndrăznește să ia poziție publică în fața unui șir de abuzuri.

„În rest, situația lui e neschimbată de data trecută: nu i se dă dreptul la muncă, nu are voie să vorbească cu presa, starea lui de sănătate se înrăutățește în mod constant. Hotărârea instanței nu se aplică în cazul său, nimeni nu ia poziție publică în fața acestui șir de abuzuri, foștii colegi sunt muți ca peștii și dârdâie de frică! V-am promis că vă țin la curent, asta am fācut!”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

„Trebuie să reziști cu preț!“

De ziua lui Liviu Dragnea, fostul secretar general PSD Codrin Ștefănescu și liderul PSD Neamț Ionel Arsene i-au trimis lui Liviu Dragnea mesaje de încurajare. La împlinirea vârstei de 58 de ani, cei doi i-au transmis „La Mulți Ani“ și mesaje de încurajare.

„Astăzi e ziua ta de naștere, Liviu! Îți doresc multă sănătate si multă putere, ca să treci cu bine și prin această cumplită încercare! Trebuie să reziști cu orice preț! Pentru că te așteaptă familia, prietenii și foarte mulți români care se gândesc mereu la tine!”, a scris și Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea, aniversare în închisoare

Liviu Dragnea a împlinit miercuri, 28 octombrie, 58 de ani și și-a petrecut ziua de naștere în închisoare, acolo unde are de ispășit pedeapsa de 3 ani și jumătate în dosarul angajărilor fictive.

Codrin Ștefănescu a declarat că fostul șef al PSD are mari probleme de sănătate, și, mai mult, riscă să fie singur de ziua lui, pentru că procedurile de vizită sunt complicate.

„El primește în vizită pe oricine, problema este că vizitele la el sunt tot timpul obturate. Data trecută când am fost în vizită am cerut timp de o săptămână aprobare, eu cu soția lui, Irina. Într-un final, Irina nu a mai primit, am primit doar eu. Au zis sa-mi dea mie, că am gura mare. O duce prost cu sănătatea, are probleme mari cu coloana. Nu are voie să ridice obiecte grele“, a spus Codrin Ștefănescu.

Adauga un comentariu