National

Codrin Ștefănescu, după ce instanța a respins cererea de eliberare condiționată a lui Liviu Dragnea: „Daca ei cred ca așa ii vor inchide gura nu vor reusi”

Publicat: 27 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Codrin Ștefănescu după ce instanța a respins cererea de eliberare condiționată a lui Liviu Dragnea Daca ei cred ca așa ii vor inchide gura nu vor reusi
Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu

Fostul secretar general PSD Codrin Ștefănescu a vorbit despre decizia instanței de respingere a cererii lui Liviu Dragnea de eliberare condiţionată.

„Am vorbit azi cu el, am vorbit și ieri, am fost în vizită și am crezut că merg pentru ultima oară la el, în penitenciar. I-am zis ieri ca sunt convins că nu are cum instanța să dea altceva decât sa ia act de faptul că 4 judecători i-au admis ca a fost abuzat în închisoare.

Dragnea nu e nici criminal, nici pedofil, nici violator, nu este un pericol public pentru societate, dar este un pericol pentru Sistem. Daca ei cred ca așa ii vor inchide gura lui Dragnea, nu vor reusi. Dragnea are multe de spus”, a declarat Codrin Ștefănescu.

La începutul anului Codrin Ștefănescu a anunțat că Liviu Dragnea are probleme serioase de sănătate. Acesta a afirmat că, fostului lider al PSD i se încalcă drepturile în cadrul închisorii. De asemenea acesta consideră că Sistemul își dorește să-l ”extermine, să-l umilească”.

”PSD parcā s-a prăpădit! Nu țipā, nu ia poziție, nu existā! Adevăratul PSD e deținut politic la Rahova. Unde i se incalcā toate drepturile conferite unui român aflat intr-o astfel de situație! Toate! Astāzi am fost sā-l vād pe Liviu Dragnea! Și am aflat cā i se refuzā in continuare dreptul la muncā, cu toate deciziile judecătorești cu tot. Pentru cā fiecare zi de muncā inseamnā un plus pentru eliberarea sa. Iar Sistemul nu dorește asta! Vor sā-l ținā acolo, sā-l umileascā, sā-l extermine! Și indiferent de lașitatea colegilor mei, eu voi continua sā-l vizitez și sa-i transmit gândurile voastre!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea are probleme mari de sănătate. Codrin Ștefănescu a confirmat

Liviu Dragnea are probleme de sănătate, atât din punct de vedere fizic, cât și pe plan mental. Conform informațiilor furnizate de Codrin Ștefănescu, fostul lider PSD nu ar primi ajutorul necesar.

Printr-un mesaj postat pe rețeaua de socializare Facebook, Codrin Ștefănescu a vorbit despre ce i se întâmplă lui Liviu Dragnea la închisoare. Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a spus în mai multe rânduri că starea lui Dragnea nu este una bună.

„Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus asearā, la telefon, cā nu trebuie sā cedeze in fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alāturi de el! Am înțeles cā nu e scos la muncā, deși are o hotārâre judecătorească in sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplicā nici o lege in ceea ce-l privește! Abuzurile continuā, nimeni nu ia poziție publicā! Iau eu, dacā colegii din partid sunt lași și se fac cā uitā! Are nevoie de susținere și de o vorbā bunā! Cei care vor sā-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el sā-i scrieți! Nu lāsați un patriot aflat la ananghie!”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Adauga un comentariu