Actualitate

Codrin Ștefănescu, vești proaste despre Liviu Dragnea: „Mi-a spus ca s-a simțit extrem de rău in ultimele două zile”

Publicat: 17 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Codrin Ștefănescu vești proaste despre Liviu Dragnea Mi-a spus ca s-a simțit extrem de rău in ultimele două zile
Fostul secretar general al Partidului Social Democrat Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, vești proaste despre Liviu Dragnea! Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu a vorbit despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. După ce ieri a tras un semnal de alarmă asupra faptului că nicio persoană dintre apropiații fostului lider al Partidului Social Democrat nu reușesc să ia legătura cu acesta, se pare că lui Liviu Dragnea i s-a permis astăzi să-și contacteze familia, avocatul și un prieten.

Conform informațiilor tranmise de Codrin Ștefănescu, fostul președinte PSD nu se simte bine. Acestea a început să aibă simptome specifice infecției cu noul coronavirus. Din fericire momentan nu a fost necesară internarea sa într-o secție de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) și nici nu a avut nevoie de oxigen suplimentar.

„Am vorbit cu Liviu Dragnea! I-au dat permisiunea sa-și sune familia, avocatul și un prieten. Mi-a spus ca s-a simțit extrem de rāu in ultimele douā zile, are dureri mari musculare, amețeli, respirā destul de dificil. Primește medicamentația standard pentru covid, medicii spitalui din penitenciar au stabilit cā incā nu necesitā oxigen sau internarea pe secția ATI! Deși vorbea cu eforturi vizibile, m-a asigurat cā luptā cu boala asta nenorocitā și cā va trece și prin aceastā cumplitā încercare. E puternic chiar și in situația in care se gāseste! Vā voi ține la curent permanent!”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! „

În cursul zilei de ieri fostul secretar general al PSD a declarat faptul că niciun apropiat al lui Liviu Dragnea nu a reușit să ia legătura cu acesta și niciun cadru medical nu le-a trasnmis informații cu privire la starea de sănătate a acestuia în ciuda faptului că a începu să aibă simptome și să se simtă rău.

Conform spuselor acestuia, de două zile nimeni nu mai știa nimic despre Liviu Dragnea.

„Vā anunț cā starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți! De 2 zile nu reușim sa luam legătura cu el, iar cei de acolo refuzā sā dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! Vā voi ține la curent când vom afla detalii!”, a afirmat Codrin Ștefănescu.

Adauga un comentariu