Actualitate

Codrin Ștefănescu, vești bune despre Liviu Dragnea: Dreptul la muncă i-a fost restituit

Publicat: 10 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Codrin Ștefănescu vești bune despre Liviu Dragnea Dreptul la muncă i-a fost restituit
Fostul secretar general al Partidului Social Democrat Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, vești bune despre Liviu Dragnea. Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a făcut un anunț de ultimă oră în legătură cu Liviu Dragnea. Acesta a afirmat că avocatul Flavia Teodosiu a reușit să-i redobândească fostului președinte al Camerei Deputaților dreptul la muncă. Vă reamintim că această măsură a fost dată ca urmare a unui interviu acordat presei de către Liviu Dragnea.

De-a lungul timpului fostul secretar general al Partidului Social Democrat a semnalat numeroasele abuzuri la care a fost supus colegul său de formațiune politică.

„Avocatul Flavia Teodosiu a reușit, azi, să obţină la Curtea de Apel București suspendarea deciziei abuzive a ANP, pe baza căreia i-a fost retras dreptul la muncă! Vă reamintesc că sancțiunea i-a fost dată în urma unui interviu dat în presă!

Pentru că Liviu Dragnea nu are voie să vorbeascā și nu are drepturi de nici un fel! Pentru că actuala putere încă tremură de spaimā doar când i se pronunţă numele! Bravo, Flavia! Ai reușit să îndrepți un abuz înfiorător și ai demonstrat că există magistrați care aplică corect legea!”, a declarat Codrin Ştefănescu.

Codrin Ștefănescu a tras nenumărate semnale de alarmă cu privire la abuzurile la care este supus Liviu Dragnea

În urmă cu o lună Codrin Ștefănescu a fost în vizită la Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova. Atunci fostul secretar general al Partidului Social Democrat a vorbit despre starea de sănătate precare a acestuia. În ciuda situației dificile prin care a trecut acesta nu a uitat de persoanele care îi sunt aproape. Acesta  le-a transmis mulțumiri tuturor celor care i-au scris.

„M-a rugat să transmit mulțumiri tuturor celor ce i-au scris, În rest, situația lui e neschimbată de data trecută: nu i se dă dreptul la muncă, nu are voie să vorbească cu presa, starea lui de sănătate se înrăutățește în mod constant. Hotărârea instanței nu se aplică în cazul său, nimeni nu ia poziție publică în fața acestui șir de abuzuri, foștii colegi sunt muți ca peștii și dârdâie de frică! V-am promis că vă țin la curent, asta am fācut!“, a transmis Codrin Ștefănescu.

Adauga un comentariu