Cancan

Codruța Filip are o biografie de succes. Care este secretul pe care îl ascunde soția lui Valentin Sanfira?

Publicat: 09 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Codruța Filip are o biografie de succes. Care este secretul pe care îl ascunde soția lui Valentin Sanfira
Vedeta nu ezită să le prezinte fanilor viața perfectă pe care o trăiește la București, alături de Valentin și postează frecvent pe rețelele de socializare

La doar 25 de ani Codruța Filip se bucură de o biografie de succes, o viață fericită alături de soț și multe proiecte pe plan profesional. Artista s-a născut în Tătăruși, județul Iași și a ajuns cunoscută pentru vocea sa deosebită. 

Codruța a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, iar în prezent este este consilier al vicepreședintelui Curții de Conturi. 

codruta filip alaturi de valentin sanfira
Codruța a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, iar în prezent este este consilier al vicepreședintelui Curții de Conturi

Codruța Filip, o biografie desprinsă din cântece

Frumoasa interpretă de muzică ușoară s-a făcut remarcată la numeroasele festivaluri de muzică la care a participat, spectacole și evenimente. La brațul soțului Valentin Sanfira, tânăra radiază de fericire și spune ea, că trăiesc o adevărată poveste de dragoste. 

„M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe. Nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: Doamne ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”, povestea Valentin Sanfira într-un interviu. 

codruta filip alaturi de valentin sanfira
Deși au amânat ceremonia de nuntă de 3 ori până acum, aceștia nu se dau bătuți și organizează minuțios fiecare detaliu

A pășit pe urmele mamei, un respectat cadru didactic, și a absolvit cursurile teoretice ale Liceului Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași, apoi a urmat Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”. Codruța a urmat un master în Drept Universitar, iar acum se bucură de funcția de consilier al vicepreședintelui Curții de Conturi, în București. 

Fost manechin al Casei de Modă Kasta Morreli și solistă a trupei Codree, tânăra și-a urmat dorința de a ajunge un jurist excepțional. 

Pasiunea pentru cântec vine din familie, părinții au susținut-o mereu, iar în trecut a avut colaborări cu Victor Lavric, îndrăgitul fiu al marei interprete de muzică populară, Laura Lavric. 

codruta filip alaturi de valentin sanfira si parinti
La brațul soțului Valentin Sanfira, tânăra radiază de fericire și spune ea, că trăiesc o adevărată poveste de dragoste

Bat clopote de nuntă pentru familia Sanfira 

S-au cunoscut în urmă cu aproape 4 ani pe platourile de filmare de la Kanal D și de atunci se iubesc necondiționat. În anul 2021 și-au unit dragostea în fața ofițerului de stare civilă și au devenit soții Sanfira, Valentin și Codruța. Deși au amânat ceremonia de nuntă de 3 ori până acum, aceștia nu se dau bătuți și organizează minuțios fiecare detaliu. 

“Suntem deja căsătoriți, dar nu am făcut cununia religioasă. Nu ne interesează ce vorbește lumea, că nu ar fi cu noroc să o tot amânăm.”, declara într-un interviu îndrăgitul interpret de muzică populară. 

Codruța își dorește să îmbrace rochia de mireasă, iar mai apoi să devină mamă, spune ea, de băiețel pentru a-l putea numi Filip. 

„Ne dorim copil foarte mult, numai că așteptăm să ne unim destinele și în fața bunului Dumnezeu, că așa suntem noi, credincioși și nu vreau să fac paradă cu lucrul ăsta.”

codruta filip alaturi de valentin sanfira
La doar 25 de ani Codruța Filip se bucură de o biografie de succes, o viață fericită alături de soț și multe proiecte pe plan profesional

Cei doi trăiesc au real succes cu „Dragoste și Aventură”, rubrică pe care o prezintă împreună în fiecare vineri de la ora 16:00, pe Antena 1. Invitații sunt cupluri celebre din showbiz-ul românesc, prieteni și colegi. 

Vedeta nu ezită să le prezinte fanilor viața perfectă pe care o trăiește la București, alături de Valentin și postează frecvent pe rețelele de socializare. Atrage mii de aprecieri și comentarii pozitive, iar lumea o apreciază pe Codruța Filip pentru o biografie de admirat. 

 

 


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu