Cancan ultimă oră

Codruța Filip, „Dragoste și aventură”: Ce surprize le-a pregătit fanilor alături de soțul ei

Publicat: 24 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Codruța Filip Dragoste și aventură Ce surprize le-a pregătit fanilor alături de soțul ei
În septembrie 2020 Codruța a fost implicată într-un scandal de proporții atunci când a fost an de agajată fără concurs în Ministerul Sănătății pentru a se ocupa de gestionarea tuturor spitalelor regionale din țară

Codruța Filip, artista cu ochii ca și cerul, din Iași, este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” și se remarcă prin frumusețe și naturalețe. 

Este căsătorită din 2021 cu interpretul de muzică populară, Valentin Sanfira, alături de care trăiește „Dragoste și Aventură”. 

codruta filip si valentin sanfira la masa de pasti
Dragostea și muzica îi ține uniți și mereu îndrăgostiți, plini de entuziasm și aventură. De curând, cei doi soți, sunt gazdele rubricii „Dragoste și aventură” din cadrul emisiunii „Acces Direct”

Codruța Filip și Valentin Sanfira, nuntă cu 300 de invitați

În luna octombrie, cei doi îndrăgiți artiști din România, s-au cununat civil, iar din cauza pandemiei au renunțat să mai facă nunta, cu mulți invitați și tradiții, și cununia religioasă. Amânată deja de 3 ori, data marelui eveniment al familiei Sanfira este programată pentru luna lui octombrie, la final. 

„La anul vrem să facem o nuntă mare. Aprobasem și meniul. Ne-au adus numai creveți întorși pe dos, pate de gâscă, dar noi vrem mâncare românească, că nu facem nunta americănească. O să avem și sărmăluțe! Trebuie să refacem însă invitațiile, că le trimisesem! Restaurantul e același, formațiile care cântă sunt aceleași!”, declară Valentin Sanfira, celebrul interpret de muzică populară. 

codruta filip si valentin sanfira
În prezent, Codruța Filip a devenit consilier al vicepreședintelui Curții de Conturi, un fost parlamentar de la PSD Hunedoara

Dragostea și muzica îi ține uniți și mereu îndrăgostiți, plini de entuziasm și aventură. De curând, cei doi soți, sunt gazdele rubricii „Dragoste și aventură” din cadrul emisiunii „Acces direct”. Poveștile de dragoste ale unor cupluri celebre, secretele de familie, dar și viitoarele proiecte vor fi dezvăluite. 

În prima ediție a maratonului de povești de dragoste au fost invitați Edward Sanda și Cleopatra Stratan, la un picnic în varf de munte. Au vorbit despre căsniciile lor, despre momentele în care s-au îndrăgostit și de vraja ce îi ține mereu fericiți, iubirea. 

Codruța Filip Sanfira și-a început cariera în muzică de la o vârstă fragedă, cu ore de canto și pregătire muzicală intensă, frumoasa vedetă este cunoscută pentru vocea sa extraordinară și piesele „Să-mi fii vară”, „De ce?”, dar și duetul alături de soț, „Tu ești soarele meu”. 

Valentin și-a arătat iubirea față de Codruța prin piesa pe care i-a dedicat-o, „Ochii tăi albaștri”. 

valentin sanfira si codruta filip la nunta
În luna octombrie, cei doi îndrăgiți artiști din România, s-au cununat civil, iar din cauza pandemiei au renunțat să mai facă nunta

Codruța este cea mai frumoasă prezență din stat 

La cei 25 de ani vedeta se laudă cu funcții în stat, o carieră de artist, dar și una de fotomodel. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și a urmat un master în Drept European. 

În septembrie 2020 Codruța a fost implicată într-un scandal de proporții atunci când a fost an de agajată fără concurs în Ministerul Sănătății pentru a se ocupa de gestionarea tuturor spitalelor regionale din țară. Postul de consilier debutant a Direcției de Monitorizare și Implementare din Spitalele Regionale din Ministerul Sănătății nu a fost publicat pe siteul oficial al instituției de stat. În urma interviului pe care aceasta l-a susținut a obținut un punctaj de 89,33 și a ocupat pentru o perioadă scurtă această funcție. Concursul a fost organizat și susținut prin Ordinul de Ministru  nr. 905 / 26.05.2020, dat de  ministrul Nelu Tătaru, și a prevăzut următoarele:

„Metodologia de ocupare, fără concurs, a posturilor vacante din cadrul Ministerului Sănătăţii, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art. 11 din Legea nr. 55 / 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 din 26.05.2020”. 

codruta filip
A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și a urmat un master în Drept European

Traian Băsescu declară într-un interviu că este dispus să o angajeze pe Codruța la cabinetul său de europarlamentar ca și debutant. 

„Dacă ministrul Sănătății se dezice de acest copil, o angajez eu la cabinetul meu de europarlamentar. Mă revoltă. Doar pentru că este frumoasă, să o dai afară? (…) Dacă Tătaru o dă afară, eu o angajez pe femeia asta la cabinetul meu, deși mai am trei femei. O angajez ca debutant.”, precizează fostul președinte al României. 

În prezent, Codruța Filip a devenit consilier al vicepreședintelui Curții de Conturi, un fost parlamentar de la PSD Hunedoara. 

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!

Adauga un comentariu