Bursa Barfelor

Cometa de la locală râde singură, ca tălâmba

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Cometa de la locală râde singură ca tălâmba

Avalanșă de apeluri la 112, să vie ambulanțele la Roșnovanu, că la adunarea gaborilor locali o persoană în sala cu tablouri dă ochii peste cap, învârte capul ca titirezul, tremură din toate balamalele. Zâmbărea singură ca tălâmba, de zici că era posedă. Ei, alarma a fost falsă. Era Cometa care, atunci când mai lua o gaboriță, o zapisă, parcă intra în vrie, de trebuia chemat un sobor de preoți de peste drum. Ca să aibă și ea o poză în palatul cu o țidulă, a luat una cu japca, și-a făcut un salfi și l-a șeruit la toate neamurile.

Comentarii
  • Se apropie Bumerangu si pentru dive că prea si-au bătut joc de subordonații instituției.Buboiul trebuie să spargă odată.Poate intervine dl.primar și să le schime mai repede că nu se mai poate.

  • Domnule primar stimă că avem salarii decente dar din cauza celor două individe nu cred că cineva va vota cu dumneavoastră. Cele două individe contrar celor transmise de dvs s-au opus să primim toate drepturile. Colac peste pupăză Obelisca ne mai pune să aduce și ținuta veche de 10 ani . E strigător la cer ce se întâmplă. Chiar nu se mai poate . Noi în strada în frig, ploaie, căldură și ele la aer condiționat sunt tot timpul împotrivă. În loc să caute soluții mai bine zic că nu se poate.

  • Cometa asta nu are moarte boss, nu aveți ce să-i faceți, oricât ați încercat să o pomeniți, să dați pe față toate ieșirile ei extracon, după cum vedeți, vântul nu o bate, ploaia nu o atinge…. Vorba aia: „moartea nu are moarte” :)))

  • Bai cretinilor înainte sa scrieți un astfel de articol de tot C…t ar trebui sa va gândiți ca femeia asta este o mama , o soție, o femeie ! Cum puteți sa o denigrati într-un asemenea hal? Pana la urma așa sa fie care e problema voastră? Aveți impresia ca ne interesează asta? Eu as vrea sa va vad dacă cineva ar scrie asemenea Inepții despre un membru din familia voastra (mama , soție, sora , copii) cum v-ați simți?

  • Știi cum este, doamna a atacat-o pe altă doamnă prin intermediul acestei fițuici, cu toate că ăștia au scris despre allstars înainte, iar acum i se întoarce. Dacă nu s-ar mai spăla rufele instituției în public, tare bine ar fi. Eu i-aș sancționa pe toți care își trimit poveștile de viață la acest preamărit și preafericit ziar, dacă aduc atingere imaginii instituției. La muncă tati și lăsați bârfele, aveți grijă de oamenii care stau la stradă, că ăia vă asigură locul de muncă, altfel erați la privat!

Adauga un comentariu