Economic Local

Compania de Transport Public a cumpărat un microbuz pentru deplasări, în valoare de 60.000 de euro

Publicat: 28 apr. 2020

Recent, Compania de Transport Public (CTP) Iași a finalizat o licitație pentru achiziționarea unui microbuz, cu o capacitate de 7 locuri. Acesta urmează să fie folosit pentru deplasări de către angajații companiei. În urma evaluării, oferta căștigătoare a fost desemnată cea depusă de Sandra Trading SRL, în valoare de 275.000 de lei. Capacitatea motorului trebuie să fie între 1.900 – 2.000 cmc, putere motor: 190 – 200 CP, combustibil: motorină, cutie viteze: automată (7 viteze), tracțiune: 4×4, consum mixt: maximum 9 litri/100 km, capacitate rezervor: 70 litri.

Deplasări la cursuri

Microbuzul va fi folosit și pentru transportul angajaților ce urmează cursuri de perfecționare.

„În prezent, Compania de Transport Public Iași este în plin proces de înnoire a parcului de mijloace de transport: tramvaie, autobuze electrice și autobuze cu motoare cu ardere internă. Acest proces presupune deplasări la furnizorii de astfel de mijloace de transport a specialiștilor proprii în timpul procesului de fabricație pentru urmărirea eficientă a respectării clauzelor contractuale. Aceste deplasări sunt necesare având în vedere faptul că respectarea acestor clauze, în unele cazuri, poate fi verificată numai în anumite etape de fabricație, nu și la finalul procesului. De asemenea, sunt necesare deplasări pentru cursuri de perfecționare, activități de training sau întâlniri în cadrul Federației Transportatorilor Urbani, Suburbani și Metropolitani de Călători în care Compania de Transport Public Iași este membru”, se arată în caietul de sarcini.

Comentarii
  • Mai bine a.ti mari salariile ca si asa sunt de mizerie ,mai faceti curatenie pe la birouri ca stau ciucure ca oile toate neamurile le.ati adus la CTP si mai au si niste salarii nesimtite,dar omul care munceste nu.l vede nimeni.

  • De acord, cu Ionel si nu zic de azi. Poate. Dar si pe vremea lui ceasca erau „fatuci”. Pila lui „Nostradamos”, pila lui „cutare”. Eram mare Sef Atelier Scularie, la 30 de ani, Primar intr-o comuna din iasi, o doamna, mare pcr-ista, fica, la birou, avea greturi la serviciu si picioarele i se ingrosau, acasa, nu prea asculta si .. Sa faceti ceva cu ea! Da tovarasa. Am inteles. Am mutat fata langa iubit, la munca „de jos”. In timp si acum – sarut mana nasule!

  • Salariu mediu, in IMAMUS Iasi, era cam 2000 de lei, ei castigau, in fapt, 7000 de lei lunar/persoana, erau specialisti in „lagaruire”. O munca fina si cu daruire. Pentru cei care nu stiu, lagaluire, inchiderea la comanda a unui ax cu bile. Un micrometu industial.

Adauga un comentariu