Cazare

Complexul Turistic Căsuţele pescarilor de la Mraconia – Eşelniţa

Publicat: 06 ian. 2020

Complexul Turistic Căsuţele pescarilor. Situat într-o zonă mirifică, în golful Mraconia, Complexul „Căsuţele Pescarilor din Mraconia” este o unitate de cazare din zona Eşelniţa. Acest complex oferă turiştilor o oază de linişte şi confort chiar în inima Parcului Naţional Porţile de Fier. Zona este cunoscută pentru frumuseţile naturale de aici, mii de turişti alegând să-şi petreacă vacanţele aici.

Eşelniţa este o localitate (sat) în România din judeţul Mehedinţi. Se situează în regiunea Banat, Carpaţii Banatului, Oltenia.

Descriere pensiune

Complexul pune la dispoziţia turiştilor 7 bungalow-uri. Acestea au 2 locuri sau 4 locuri pentru familiile cu copii. Bungalow-urile sunt utilate modern şi decorate rustic, îmbină confortul cu plăcerea ieşirii în natură.

Fiecare bungalow dispune de baie şi terasa proprie. Complexul dispune de plajă proprie, teren de joac pentru copii, şezlonguri umbre şi chiar două piscine de mari dimensiuni.

Pontonul amenajat lângă complex este un motiv de bucurie pentru pescarii amatori şi nu numai. Cele două spaţii de pregătire şi servire a mesei, unul exterior acoperit şi unul interior sunt complet utilate după cele mai noi standarde.

Întreaga capacitate dispune de Internet şi televiziune prin cablu. Se pot efectua drumeţii în împrejurimi.

Imaginea fantastică, ce îmbină frumuseţea golfului cu superbul peisaj montan asigura vizitatorilor un deosebit sentiment de linişte.

Complexul Turistic Căsuţele pescarilor. Facilităţi unitate

acces la bucătărie
foişor în curte
frigider în unitate
grădina/curte
grătar/barbeque
internet prin cablu
internet wireless
loc de joacă copii
parcare
piscina
sala de mese
şemineu
terasa
TV în living

Facilităţi camere

baie în cameră
camera cu TV
camere cu balcon
încălzire centrală
uscător de păr

Cele mai populare atracţii turistice în zonă sunt Cazanele Dunării.loading...

Adauga un comentariu