Cancan

Concurent nou la Survivor All Stars. Controversatul „faimos” vine după eliminarea Andreei Tonciu

Publicat: 19 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Concurent nou la Survivor All Stars. Controversatul faimos vine după eliminarea Andreei Tonciu
Andreea Tonciu a fost eliminată după numai o săptămână, iar în locul acesteia va veni un nou concurent

De săptămâna viitoare vom avea un concurent nou la Survivor All Stars, care va completa echipa „faimoșilor”, care au suferit deja o eliminare. Acesta a mai participat în urmă cu două sezoane, iar atunci eliminarea lui a fost decisă în urma unui comportament controversat. Rămâne de văzut dacă între timp și-a învățat lecția și va reuși să-și controleze nervii la Survivor All Stars.

Joi, 18 ianuarie 2024, la Survivor All Stars a avut loc primul consiliu de eliminare. Faimoșii au pierdut lupta pentru imunitate, ceea ce înseamnă că o vedetă a părăsit competiția. În mod diferit față de anii trecuți, eliminarea a fost decisă în urma unui duel între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, cea din urmă având câștig de cauză. Cum Andreea Tonciu a fost eliminată, în locul acesteia, un nou concurent se va alătura echipei Faimoșilor.

Concurent nou la Survivor All Stars. Cătălin Zmărăndescu se alătură Faimoșilor

Noul luptător din sezonul suprem de la Pro TV este unul dintre cei mai controversați Faimoși. Marți, 23 ianuarie 2024, concurenții de la Survivor All Stars vor avea parte de o surpriză. Un nou concurent se alătură echipei Faimoșilor. Este vorba despre Cătălin Zmărăndescu, unul dintre Faimoșii controversați din urmă cu două sezoane la competiția din Republica Dominicană.

În clipul de prezentare al următorului episod de la Survivor, Pro TV a difuzat mai multe imagini cu cel care se va alătura echipei Faimoșilor, cele mai multe cadre fiind cu tatuajele acestuia de pe corp. La începutul acestui an, Cancan.ro a dezvăluit lista celor 4 concurenți surpriză care vor pleca la Survivor All Stars pe data de 8 ianuarie 2024. Aceștia sunt cei care vin să completeze cei 20 de Faimoși și Războinici care se află deja în competiție.

Din echipa surpriză face parte și Cătălin Zmărăndescu, iar imaginile publicate de Pro TV confirmă acest lucru. Deși la început a acceptat oferta producătorilor să participe la Survivor All Stars, după ce a aflat toți posibilii concurenți, luptătorul a făcut un pas înapoi și s-a retras. Se pare că luptătorul nu a fost prea convins de decizia luată. Marți, 23 ianuarie 2024, Zmărăndescu, unul dintre cei mai controversați Faimoși își va face prezența pe insula din Republica Dominicană.

Cine au fost primii 20 de concurenți sosiți la Survivor All Stars

În afara celor patru concurenți surpriză, din echipa Faimoșilor, în acest an, fac parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Tabăra albastră, a Războinicilor, este alcătuită din: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Adauga un comentariu