Eveniment-Social

Concurs de fotografie dedicat poetului George Topîrceanu, la Muzeul Literaturii Iași

Publicat: 06 mai 2020

Provocare pentru cei tineri! Concurs de fotografie, dedicat poetului George Topîrceanu, lansat de Muzeul Național al Literaturii Române – MNLR Iași. Totul în parteneriat cu Asociația „Patrimoniu pentru comunitate” și în cadrul programului „Academia copiilor”

Muzeul Național al Literaturii Române (MNLR) Iași în parteneriat cu Asociația „Patrimoniu pentru comunitate” Iași organizează o ediție specială a programului „Academia copiilor”. Este vorba despre un concurs de fotografie, dedicat poetului George Topîrceanu.

„Pentru că deocamdată nu ne putem întâlni în cadrul atelierelor noastre de creație și educație muzeală pentru copii și părinți, vă propunem un concurs dedicat celor mici și prietenilor lor necuvântători”, transmit cei de la Muzeul Literaturii.

În ce constă concursul de fotografie, dedicat poetului George Topîrceanu

De reliefat că, în fiecare an, data de 7 mai este o amintire plăcută ce ține de poetul George Topîrceanu, mai puțin cunoscut publicului ca fotograf pasionat. „Așa că vă invităm să vă fotografiați animalul de companie și să ne trimiteți cea mai reușită fotografie. La concurs pot participa copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani. Fotografiile pot fi trimise în perioada 7 mai – 7 iunie 2020 la adresa de e-mail: academiacopiilor.mnlriasi@gmail.com”, mai precizează cei de la Muzeul Național al Literaturii Române
Fotografiile selectate vor face obiectul unei expoziții speciale, care va fi organizată la Muzeul „George Topîrceanu” Iași. Coordonatorul programului este muzeograful Diana Leonte.

Adauga un comentariu