Sport

Condiția pusă de Edi Iordănescu pentru a semna cu Astra Giurgiu: „Atunci putem să vorbim despre o posibilă colaborare”

Publicat: 30 oct. 2020
Edi Iordănescu a dezvăluit care este condiția pentru a se întoarce la Astra Giurgiu
Edi Iordanescu

Edi Iordănescu a dezvăluit care este condiția pentru a se întoarce la Astra Giurgiu, echipă pregătită în prezent de secundul său, Radu Alexandru.
Fiul lui Anghel Iordănescu, care a mai pregătit Astra în sezonul 2017-2018, când a reușit calificarea în play-off, spune că s-ar întoarce la Giurgiu dacă patronul Ioan Niculae va rezolva toate problemele financiare ale clubului

Edi Iordănescu: „Există interes din partea Astrei”

„Sunt obligat să neg pentru că nu am avut nicio implicare și nici nu am în acest moment. Se face o legătură pentru că secundul meu este Radu Alexandru, cel care se ocupă în momentul de față de Astra. A făcut asta la solicitarea lui Dani Coman, cel care este prietenul meu și a apelat la mine pentru ajutor. Mi-am dat acordul deși am avut rețineri. Alex a mers și s-a implicat, dar asta nu mă obligă să vin în perioada următoare.
Există interes din partea Astrei și m-a bucurat acest lucru pentru că asta înseamnă că munca mea a fost apreciată. A fost o perioadă bună, dar eu nu am luat o decizie finală. La Astra sunt anumite probleme și sper să se rezolve. Dacă se rezolva, atunci putem să vorbim despre o posibilă colaborare. Eu am sprijinit moral echipa”, a spus Edi Iordănescu, pentru ProSport.

Edi Iordănescu, ofertă din Arabia Saudită

Pe lângă propunerea de la Astra, Edi Iordănescu a dezvăluit că a mai avut, recent, o ofertă din Arabia Saudită, de la Al Ain, pe care a ales, însă, să o refuze.

„Eu am am avut discuții, dar nimic să se concretizeze și am hotărât să mai aștept. Am avut ceva foarte bun de la Al Ain, din Arabia Saudită, era foarte avantajoasă financiar, dar nu am vrut să-mi las familia”, a recunoscut antrenorul, la emisiunea Liga Digi Sport.

Dorința lui Ioan Niculae este să-l aibă din nou pe Edi antrenor, dar pentru asta trebuie să bage mână adânc în buzunar.

Bogdan Andone se poate întoarce la Astra dacă nu-și primește banii

Astra trebuie să pună repede în practică planul financiar pentru că există și varianta întoarcerii lui Bogdan Andone și a staff-ului său la Giurgiu, dacă în două săptămâni de la despărțire nu le sunt plătite datoriile, conform documentelor semnate de cele două părți. Primul gest către echilibrarea financiară a clubului a fost făcut de Niculae înaintea partidei de la Giurgiu, când le-a trimis jucătorilor în conturi unul dintre cele patru salarii restante. Mișcare nu s-a soldat însă cu câștigarea vreunui punct.

Edi Iordănescu cere plata datoriilor către jucători și transferuri

Niculae i-a anunțat pe jucători că în această săptămână, după ce intră banii de la Kayserispor pe Denis Alibec, le mai achită un salariu sau chiar două.
Stingerea datoriilor către jucători este una dintre condițiile puse de Iordănescu jr. să preia echipa. Și oricum, Edi nu se va așeza pe bancă mai repede de finalul lunii octombrie pentru că așteaptă să-i nască soția.
De asemenea, Iordănescu a solicitat și mai multe transferuri, două dintre ele fiind realizate în ultima zi de mercato: italianul Mattia Montini și croatul Dario Canadjija, dar echipa va mai lua jucători liberi de contract. De asemenea, Bogdan Mara este pe punctul de a se alătura echipei de conducere de la Astra.

Adauga un comentariu