BZI LIVE

LIVE VIDEO – Conf.dr. Oana Bădulescu, șefa Clinicii de Hematologie a Spitalului Sfântul Spiridon Iași, discută în emisiunea BZI LIVE despre un nou tip de medicație inovativă pentru pacienții cu hemofilie – FOTO

Publicat: 11 mai 2022

De la începutul lunii aprilie 2022, pacienții cu hemofilie primesc un nou tip de medicație, folosit deja în orașe precum București, Cluj sau Timișoara. Un nou program național pentru cei diagnosticați cu o boala cronică foarte rara, hemoglobiuria paroxistică nocturnă ( anemia hemolitică), oferă de acum pacienților ieșeni, posibilitatea de a fi tratați la Iași cu anticorpi monoclonali, fără să se mai deplaseze la spitalele din capitală. Un alt subiect al emisiunii BZI LIVE, 12 mai 2022, ora 10.00, moderată de Irina Zaharia, împreună cu invitata conf.dr. Oana Bădulescu, șefa Clinicii de Hematologie a Spitalului Sfântul Spiridon Iași, va fi cel al măsurilor pe care trebuie să le ia pacienții diagnosticați cu trombofilie pe perioada verii.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.




Adauga un comentariu