BZI LIVE

LIVE VIDEO – Conf. univ. dr. Liviu Oprea, președintele Colegiului Medicilor Iaşi discută în emisiunea BZI LIVE despre un nou val al plecărilor medicilor specialiști în alte țări – FOTO

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Medicii specialiști aflați la început de carieră aleg să plece din România, motivând condițiile din spitale. Peste 15.000 de medici au emigrat din România în ultimii ani, relatează studii recente . Și în cazul asistenților medicali situația este alarmantă, însă de trei ori mai mare ca la doctori. Cadrele medicale aleg țări precum Franța, Germania ori Marea Britanie.

Acest subiect dar și cum este îngreunată activitatea medicilor de familie de când a fost impusă noua modificare referitoare la eliberarea rețetelor pentru antibiotice și cum percep pacienții aceste modificări, discutăm în ediția de sănătate BZI LIVE , 10 mai 2024, ora 9.30 , moderată de Irina Zaharia, împreună cu invitatul Conf. univ. dr. Liviu Oprea, președintele Colegiului Medicilor Iaşi.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu