Local

Mascații au intervenit la Spitalul mobil de la Lețcani. Circ făcut de o avocată din București la unitatea medicală – LIVE VIDEO/ GALERIE FOTO/ UPDATE

Publicat: 08 nov. 2020
zeci de mascați
Mascații au intervenit la Spitalul mobil de la Lețcani

Duminică, 08 noiembrie 2020, de la ora 12.00 va avea loc la Spitalul modular de la Lețcani o conferință de presă la care vor participa ministrul sănătății, Nelu Tătaru, președintele Consiliului Judeţean Iași, Costel Alexe, prefectul Marian Grigoraș, directorul Direcţiei de Sănătate Publica Iaşi, Vasile Cepoi şi managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” Iași, prof. dr. Carmen Dorobăț.

Mai mulți mascați și agenți de Poliție s-au deplasat la Spitalul mobil suport Covid-19 de la Lețcani.

UPDATE: Conferința de presă s-a mutat la Prefectura Iași din cauza scandalului iscat în localitatea ieșeană.

Șeful Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, susține că este inacceptabil ca o unitate medicală care a avut termen de deschidere luna mai are probleme și acum. Direcția de Sănătate Publică Iași a transmis opt lipsuri ale unității mobile.

„E inacceptabil ca un spital care trebuia să fie gata în luna mai să aibă în continuare probleme. DSP a identificat opt lipsuri ale complexului, între care documentele tehnice, instalaţia de apă neizolată în pragul iernii”, a declarat Costel Alexe, preşedintele CJ. El a mai spus că va avea marţi o întâlnire cu managerii spitalelor din subordinea CJ, pentru a asigura trecerea iernii cu bine la complexul medical de la Letcani şi în perspectiva anului viitor, când „vom investi mai mult în spitalele judeţene”, a transmis Costel Alexe, președinte CJ Iași.

Scandal de proporții la Spitalul mobil de la Lețcani

Maricel Popa, fostul şef al Consiliului Judeţean Iaşi, a fost astăzi protagonistul unei scene de tot râsul. Fără să fie invitat, el s-a prezentat la spitalul mobil de la Leţcani acolo unde ministrul Sănătăţii avea programată o vizită alături de mai mulţi oficiali din conducerea judeţului.

Fostul şef al CJ mentioneaza că a venit ca să le spună actualului preşedinte CJ si ministrului Sănătăţii că mint în privinţa spitalului mobil. Maricel Popa susţine că unitatea medicală amplasată la Letcani putea fi deschisă mai devreme şi a reamintit problemele birocratice care au întârziat transportul modulelor şi obţinerea tuturor avizelor de funcţionare. La un moment dat, el a fost evacuat din curtea spitalului.

La Spitalul mobil de la Leţcani a ajuns şi Diana Sosoanca, o avocată controversată de la Bucureşti. Aceasta s-a pus la intrare în faţa spitalului şi a început să protesteze la adresa autoturitatilor. În acele momente au fost chemate şi forţele de ordine pentru a calma spiritele. Diana Sosoanca s-a făcut „remarcată” şi pentru scandalul provocat la sărbătoarea Sfintei Parascheva când a condus un grup de protestatari din afară Iaşului ce au vrut să intre la racla, deşi nu se putea.

Aceasta candidează la Bucureşti pe listele Alianţei pentru Unirea Romanilor (AUR) şi a venit la Iaşi să-şi facă campanie electorală.

Trei pacienți aduși la Iași cu elicopterul SMURD

Trei pacienți vor fi aduși la Iași cu elicopterul SMURD. Cei trei pacienți sunt infectați cu COVID-19, doi dintre ei ventilați mecanic și unul cu O2.

Pacienții vor fi duși la secția ATI de la Spitalul de Pneumoftiziologie și Spitalul mobil Covid de la Lețcani.

Cei trei pacienți sunt aduși de la Giurgiu, via București.

Comentarii
 • Daca e sfarsit de saptamana e despre Pumbaa. Se stie. Ne-am saturat de moaca lui ca de mere padurete. Dupa mangleala directia Bucuresti. A mai bifat o justificare la kilometrii parcursi in interes personal in drumul catre si dinspre Husi. Si uite asa e ministrul sanatatii orasului Iasi unde el si centreaza si da cu capul. De ce nu-l vedem in aceeasi ipostaza si la Arad?!?! Vinerea, sambata, duminica. Pentru ca drumul spre si dinspre casa trece prin Iasi.

 • Toti penibilii s-au adunat, incepant cu sfrijatul ala de prefect (omul lui Chirica, se stie), terminand cu Popa, Alexe (incompetentii judetului) + amaratul asta de menistru la menstruatie. Atata balareala cu acest spital, de spui ca au descoperit aurul Romaniei. Iar votantii lor sunt efectiv in extaz. Stati sa-l vedeti acusica si pe Chirica, ca nici asta nu-i prejos, doar orgoliile sunt cat casa de mari. Si te mai miri de ce merge cum merge tara asta …

 • Felicitari domnului Alexe pentru atitudine. Adevarat lider. Foarte bine procedati si in privinta lui Tataru. Ma refer la faptul ca il puneti la punct si ca ii trasati clar momentele pentru exprimare. Fiti reprezentantul Iasului pentru ieseni si veti fi iubit de ieseni. Bravo!!! Toata stima! Nu dati curs derapajelor lui Popa. Nu va coborati la nivelul sau. Omul e frustrat si plecat cu pluta.

 • Paine si circ … pe sanatatea oamenilor.
  Este penibil ceea ce faceti, ambele parti!
  Ce cauta ala, cheliosul ala care vorbeste de parca are fasole in gura, acolo? Este de fapt o activitate de campanie electorala pe sanatatea oamenilor…
  Domnilor Popa si Alexe … incercati sa faceti campanie altfel! Stiu ca circul prinde la romani, dar poate ar fi timpul sa incercam o schimbare…

 • Sosoaca si cu una care zici ca e Floricica dansatoarea2…. de rasul lumii si mai are si cativa de teapa ei pe care ii prosteste cum vrea ea. Si mai zice de altii ca sunt spalati pe creier. Exact asta face ea ca doar e in campanie ….Prinde la prosti….

 • Nea Nelu ti-ai luat-o frumos azi. Te-a facut avocata de cacao. Asa meriti ca tii de orasul asta de parca ar fi miere. Mergi in tara si rezolva problemele.

 • dar romanii dorm nu dorm de ce va bateti de noi domnule prese dinte al ro neam schimbat parere schimbate ca romani nu dorm va lasa opritiva rusine

 • Ar fi trebuit ca asa zisa avocata sa fi fost imobilizata si internataq la Institutul de Psihiatrie Socola sunt niste prosti ca nu au facut-o aceasta femeie a fost si de sfinta cuvioasa Parascheva la Iasi cu Ge3orge Simion si protestau ca nu li sa permis sa pupe sfintele moaste si protestau impotriva tuturor care purtau masti,iar George Simion a facut circ la Iasi cu panarama asta si care este membru AUR si face parte din acest partid eu va spun sa nu votati cu AUR fiindca este”ciuma rosie” nu ati vazut ce limbaj avea eu nu stiu ce cauta ea la spitalul mobil de la Letcani sa isi faca campanie electorala sa stringa voturi pe suferinta altora.

 • Daca este Ordin sa fie ptr.toată lumea. Avocata trebuie amendată ca nu poartă mască…..
  Dacă tot este pe val….cred ca stie cati ani se pot lua pentru instigare.
  Acest virus a paralizat economia lumii…nu l-am creat noi românii …este o problemă mondială…iar alții profită sa facă politică. Chiar dacă cei din Coreea…China …etc….l-au „scăpat ” din laborator ca o armă bacteriologica…au mai fost si in secolul 13…..si vor mai fii.

Adauga un comentariu