Cancan ultimă oră

Connect-R a cerut-o în căsătorie pe Lidia Buble?! Artista a rămas fără cuvinte: ,,Nu își dădea seama ce urmează”

Publicat: 09 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Connect-R a cerut-o în căsătorie pe Lidia Buble Artista a rămas fără cuvinte Nu își dădea seama ce urmează
Artista a izbucnit pur și simplu în lacrimi fără să mai poată să zică ceva

Moment incredibil între Lidia Buble și Connect-R! Artistul a îngenuncheat în fața blondinei.

Doi concurenți de la „Asia Express” urmează să lase cu gura căscată pe absolut toată lumea. Connect-R face un gest care șochează! Lidia Buble, dar și ceilalți concurenți pur și simplu au amuțit, după ce acesta a îngenuncheat în fața blondinei! Artista a izbucnit pur și simplu în lacrimi fără să mai poată să zică ceva. 

Lidia Buble a fosr cerută în căsătorie de Connect-R?!

O nouă cursă de imunitate îi așteaptă ce concurenții rămași pe „Drumul Împăraților”, dar, de asemenea, în același timp are loc și o dublă aniversare. Pe 9 iunie Lidia Buble și colegul ei de breaslă și rivalul de la „Asia Express”, Connect-R, și-au serbat ziua de naștere în aceeași zi. 

Cu această ocazie, artistul a făcut un gest cu care i-a șocat pe absolut toți. Connect-R a surprins-o pe Lidia Buble după ce a îngenuncheat în fața ei. Întreaga scenă părea să fie o cerere în căsătorie, iar toată lumea aștepta cu sufletul la gură să vadă ceea ce urmează să se întâmple. 

Adriana Trandafir a văzut întregul moment și recunoaște că nu știa care urmează să fie următorul pas pe care artistul îl va face. Aceasta spune că: „Eu am înțepenit”. 

Connect-R pe de altă parte, mândru tare de isprava sa, se arată destul de mulțumit de emoțiile pe care a reușit să le sârnească:

„ Lidia s-a cutremurat. Nu își dădea seama ce urmează să fac!”.

Lidia Buble spune că nu putea să anticipeze ceea ce urmează să se întâmple, căci șocul a fost unul destul de puternic:

”Eu nu înțelegeam ce se întâmplă cu Ștefan!”.

Întreg momentul va putea fi urmărit în următoarea ediție a emisiunii. 

Lidia Buble, primele declarații despre relația cu noul iubit 

Lidia Buble recunoaște că se simte împlinită și fericită alături de noul ei iubit, actorul cubanez  Harlys Becerra. Vedeta a promis că-i va ține la curent pe fanii ei cu privire la noua ei relație. 

„În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu.   Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”,  a declarat   Lidia Buble.

Adauga un comentariu