Local

Consiliul Local revine în ședință la primărie. Zeci de proiecte în mapele consilierilor. Iată ce vor discuta aleșii Iașului

Publicat: 24 feb. 2020

Consilierii locali au fost convocați într-o nouă ședință ordinară a instituției la finalul acestei săptămâni. Pe ordinea de zi vor figura câteva zeci de proiecte de hotărâre. Aleșii municipiului vor discuta mai multe inițiative ale Executivului instituției.

Plenul Consiliului Local al municipiului Iași se va reuni la finalul acestei săptămâni într-o nouă ședință ordinară a instituției. Pe ordinea de zi vor figura câteva zeci de proiecte de hotărâre, întâlnirea de la Palatul Roznovanu fiind prima după aprobarea bugetului municipiului.

„Aleșii locali vor discuta un proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare și desfășurare a jocurilor de artificii pe raza municipiului Iași, dar și un proiect de hotărâre privind aprobarea interzicerii comercializării și utilizării petardelor pe raza municipiului Iași. În plus, se va discuta privind gospodărirea și instaurarea unui climat de ordine și curățenie în municipiul Iași. Pe ordinea de zi vor mai figura mai multe proiecte privind modificarea unor hotărâri emise de Consiliul Local”, au arătat reprezentanții municipalității ieșene.

De asemenea, consilierii vor discuta un proiect legat de aprobarea calendarului evenimentelor pentru lunile martie-aprilie 2020.

Discuții pe blocurile ANL

Pe ordinea de zi va figura și un proiect privind aprobarea listei de prioritate care stabilește ordinea în soluționarea cererilor de repartizare a locuințelor pentru tineri, destinate închirierii, construite prin ANL. Pe ordinea de zi vor figura și o serie de proiecte depuse de consilierii PNL.

„Consilierii vor discuta un proiect de hotărâre privind schimbul în echivalență valorică a imobilelor amplasate în intravilanul municipiului Iași, în suprafață de 2.177 mp din strada Cicoarei intabulat în Cartea Funciară 142690, și a celui în suprafață de 863 mp din stradela Sofia Nădejde, intabulat în Cartea Funciară 164929, proprietăți private, cu imobilul amplasat în str. Cicoarei în suprafață de 3.414,15 mp intabulat în Cartea Funciară 165677, proprietatea privată a municipalității”, au mai menționat reprezentanții Primăriei municipiului Iași.loading...

Comentarii
  • Cand discutati si regulamentul privind parcarile , sa nu mai amestecati la licitatii persoane dizice cu pesoane juridice. Dati-le avize la persoanele juridice si luati-le tarife ca pt srl-uri si lasati locatarii la licitatii pe preturile aferente pers fizice

Adauga un comentariu