Prima pagină » Local » Constructorii se bat pentru contractul de modernizare a drumurilor dintr-o comună ieșeană. Lucrările valorează peste 6 milioane de lei
Constructorii se bat pentru contractul de modernizare a drumurilor dintr-o comună ieșeană. Lucrările valorează peste 6 milioane de lei

Constructorii se bat pentru contractul de modernizare a drumurilor dintr-o comună ieșeană. Lucrările valorează peste 6 milioane de lei

04 apr. 2024, 02:00, 1 ,
Alexandra MAISNER, în Local

Constructorii vor contractul de modernizare a drumurilor din comuna ieșeană Mădârjac. Cinci mari firme au depus ofertele financiare

Primăria comunei a publicat procedura de licitație pe data de 5 martie 2024. Contractul are ca obiectiv modernizarea drumurilor de interes local din Mădârjac, iar valoarea acestuia este de 6.007.781 de lei, fără TVA. Până la data-limită, cinci oferte financiare au fost depuse.

Constructorii se bat pe contractul pentru modernizarea drumurilor din comuna Mădârjac, județul Iași

Potrivit informațiilor publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), cinci oferte financiare au fost depuse în cadrul procedurii de licitație. Este vorba despre SC Enviro Construct SRL, administrată de Dan Chihaia, care a anunțat ca subcontractant SC Roni Holding Invest SRL, condusă de Tiberiu Doboș. Dan Amurăriței, patronul firmei Danlin XXL, a depus oferta financiară la fel ca Geogest Construct SRL, administrată de Constantin-Iulian Tincu, dar și asocierea Eky-Sam SRL, controlată de Radu Marian Samoilă, împreună cu Artcon Way SRL, controlată de Alexandru Rotaru. Ofertele financiare depuse sunt în stadiul de evaluare calificare și tehnică, iar data-limită a procesului de verificare este 21 iunie 2024, în cazul în care nu va fi prelungit.

Este important de precizat faptul că, potrivit informațiilor publicate în cadrul procedurii de licitație de pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice, proiectul de modernizare a drumurilor de interes local din comuna ieșeană Mădârjac este finanțat prin Programul Național „Anghel Saligny”.

Proiectul prevede modernizarea drumurilor pe o lungime de 3,8 kilometri

Contractul în valoare de 6.077.781 de lei, fără TVA, cuprinde modernizarea drumurilor pe o lungime de 3,8 kilometri din satul Mădârjac și satul Frumușica.

„Lucrările propuse pentru modernizare pe o lungime de 3,800 km se vor realiza exclusiv pe domeniul public al comunei Mădârjac, sat Mădârjac și sat Frumușica DC 37A lungime drum ce urmează a fi amenajat 2.810 ml. DCL 430 lungime drum ce urmează a fi amenajat 990 ml. Scopul achiziției publice este contractarea execuției lucrărilor în cadrul proiectului «Modernizare drumuri de interes local în comuna Mădârjac, județul Iași». Contractul se va realiza, astfel: Execuția lucrărilor se va face în conformitate cu documentația PT avizată și pe baza documentației Detalii de Execuție aferentă Proiectului Tehnic.

Prin lucrările de modernizare ce urmează a fi executate se vor ocupa numai suprafețele de teren strict necesare pentru asigurarea elementelor geometrice prevăzute în normele tehnice în vigoare, nefiind necesare nici un fel de exproprieri. Prin prezentul proiect se urmărește Modernizare Drum Comunal DC37A – 2,81km., sat Frumușica, com. Mădârjac și Drum Comunal Local DCL430 – 0,99km., sat Mădârjac, comuna Mădârjac”, se arată în documentele publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice.

Constructorii se bat pentru contractul de modernizare a drumurilor dintr-o comună ieșeană. Valoarea proiectului depășește 6 milioane de lei.

Comentarii
  • Amuraritei cu danlin dute ca m am saturat de voi o firma de cacao numai buleala faceți si pe la copalau cum faceți cu podetele la oameni ca se macină betonul oare diriginții dorm?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *