WoW!

Consumă o linguriţă de orez în fiecare zi. Face bine la durerile articulare

Publicat: 15 ian. 2020

Toxinele se „instalează” imediat în organismul nostru şi ataca articulaţiile în primul rând. Există mai multe metode prin care putem să ne curăţăm organismul pentru a scăpa de durerile articulare. Iată unul dintre cele mai eficiente.

Iei atâtea linguriţe de orez câţi ani ai împărţit la 2, de exemplu dacă ai 40 de ani, ai nevoie de 20 de linguriţe. Se pune orezul în borcan, se stoarce o lămâie peste el, se umple borcanul cu apă, se închide şi se pune în frigider până a doua zi. Dimineaţa se consuma o linguriţă din acest orez pe stomacul gol, de preferat înainte de 8:30. Se bea un pahar de apă călduţă imediat după ce ai înghiţit orezul. Se repeta procedura până când se termină remediul.

Consumă o linguriţă de orez în fiecare zi. Face bine la durerile articulare

Secretul consta în combinaţia dintre orez, apă şi zeama de lămâie. Dacă este pregătit în acest mod, remediul face ca orezul să se digere în intestin, nu în stomac, acţionând asemeni unui burete. În acest fel, intestinele, vasele de sânge şi alte părţi ale corpului sunt curăţate de toxine. Această reţetă normalizează metabolismul şi te poate ajuta şi să slăbeşti.

Există o singură condiție: după ce consumi orezul nu trebuie să mănânci nimic timp de 3 ore. Durerile articulare, lombare şi servicale vor dispărea, iar efectul remediul este gradual, nu pe moment. După două săptămâni vei vedea cum este să ai un organism curat.

Toxinele vor fi eliminate prin urina şi fecale. Culoarea acestora vă fi diferită, însă nu trebuie să te sperie acest lucru. Trebuie să consumi cel puţin 2 l de apă în fiecare zi şi poţi să adaugi şi ceai verde!loading...

Adauga un comentariu