Local

Continuă priveghiul la căpătâiul “bulibașei intergalactic” de la Ciurea. Lăutarii cântă pentru Dragoș Stănescu – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

Publicat: 15 sept. 2023
_____ Vizualizări 15 Comentarii
Continuă priveghiul la căpătâiul bulibașei intergalactic de la Ciurea. Lăutarii cântă pentru Dragoș Stănescu - EXCLUSIV GALERIE FOTO LIVE VIDEO UPDATE
Priveghi la căpătâiul Bulibaşei “la toată Galaxia”

Bulibaşa “la toată Galaxia” a murit după o lungă suferinţă cauzată de decesul soţiei sale. În Zanea, trupul neînsufleţit al lui Dragoş Stănescu a fost depus într-unul dintre cele mai mari palate ţigăneşti. Este a doua noapte de priveghi, atât familia cât şi apropiaţii familiei Stănescu de la Ciurea stau lângă căpătâiul răposatului și se roagă să îi protejeze din lumea de dincolo.

UPDATE: Au început dedicațiile. Rromii aruncă cu bani.

Dragoş Stănescu, „Bulibaşa pe toată Galaxia”, a murit după o lungă suferință

Astăzi, 15 septembrie 2023, priveghiul la căpătâiul bulibașei „la toată Galaxia” va continua, iar mâine, 16 septembrie 2023, de la ora 10.00 se va desfăşura una dintre cele mai mari înmormântări ţigăneşti care a avut loc vreodată la Iaşi.

Reprezentanţii familiei Stănescu au ţinut să precizeze că întregul eveniment costă aproximativ 1,5 miliarde de lei vechi. Este ştiut faptul că pentru familiile de ţigani din Iaşi şi restul ţării înmormântările trebuie să fie fastuoase pentru că potrivit tradiţiei, decedatul s-ar bucura de tot ceea ce familia a pregătit pentru el în zilele de pomenire.

Citește și: Jale peste toată România! Bulibașa „la toată Galaxia” a murit! Era celebru în mediul online de la „cardiece”!

Reporterii BZI au mers joi seara, 14 septembrie 2023, în curtea palatului unde a fost depus Dragoş Stănescu şi au discutat cu mai mulţi membri ai familiei acestuia. Rromii au povestit evenimente plăcute, dar şi neplăcute din viaţa răposatului şi au ţinut să precizeze faptul că moartea bulibaşei, dar şi a soţiei acestuia au fost cauzate în mare parte de un împrumut pe care l-ar fi acordat unui om de afaceri din judeţul Bacău, fiind vorba de peste 150 de galbeni ce ar valora câteva zeci de mii de euro. Deşi au trecut mai mulţi ani de la acest împrumut, niciunul din membrii familiei nu a primit nici măcar un galben înapoi.

Comentarii
  • Da ceva impozite platesc oamenii acestia? Ca vad ca miliarde stiu sa invarta, sa traiasca in palate stiu, sa aiba timp liber la fel, mai greu cu munca, dar luxul si opulenta sunt maxime. Daca sunt din munca cinstita, bravo lor! Daca nu, tot bravo, ca nu i verifica nimeni.

  • Hai… fără număr,fără număr… și restul tiganetului la rând…ce bine ar fi dacă toate ciorile din lumea întreagă ar crăpa… …1,5 miliarde pentru o cioară??? De ce nu i.a dat 🔥 foc… scăpau mai ieftin..

  • Dacă tot jelesc și șanț sfâșiați de durere ca acuși nu l mai vad ca îl fac miner, mai bine l ar împăiat și i ar pune și mahmudelele la gat ca vorba ceia e regele galaxiei. O fi rege și peste extratereștrii, oare vin și verzii la înmormântare ssa l jeleaasca?

  • Mai bine i s ar potrivi regele analfabetismul și prostiei cât cuprinde galaxia,,,,,,, unde ești tu Antonescu le ca acum ii ai gramada

  • Dumnezeu sa-l hodineasca.A fost un om bun,ca si tatal lui,suflet de A,U,R. In rest ,numai cuvinte de lauda,niciodata probleme cu legea,cu fiscul sau altele. Fiscul nu a stiut niciodata ce-i necazul cu domnul Stanescu,ba chiar l-a dat de exemplu la Duduienii si Clamparii de Bucuresti ,ca sa vada si ei ce-i cinstea.Mitropolitul Bartolomeu Anania l-a propus,post mortem,bineinteles,pentru hirotibisire,ca sa vada si „pacatosii ” astia de romani ce inseamna un om drept,cinstit si harnic….si sfant,mai ales,legat de Cristosull ma-sii dumnealui i al lui tat-su,

Adauga un comentariu