Cancan ultimă oră

Corina Bud s-a fotografiat alături de un bărbat misterios! Vedeta iubește din nou?

Publicat: 23 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Corina Bud iubește din nou? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, după ce artista s-a afișat cu un bărbat misterios în vacanță.

Corina Bud a plecat într-o vacanță binemeritată. Artista a ales o destinație luxoasă ca să se relaxeze. Este vorba despre Positano, o stațiune luxoasă situată în regiunea Campania, din Italia. Corina Bud face show nu numai cu vocea ei, ci și cu aparițiile incendiare.

Vedeta s-a pozat în costume de baie inedite și a pus imaginația fanilor pe jar. Într-una dintre postările făcute, însă, fanii au observat un detaliu surprinzător. Corina Bud s-a filmat pe șezlong, pe plajă, și… în imagine a apărut și un bărbat misterios. Vrea, însă, să păstreze misterul pentru că nu a dezvăluit identitatea partenerului și i-a filmat doar picioarele. Iar admiratorii se întreabă dacă nu cumva este vorba despre noul ei iubit.

Corina Bud a scos un single

Corina Bud a ieșit, oarecum, din scena muzicală, dar în pandemie a reușit, totuși, să scoată o piesă. Care, spune artista, s-a născut dintr-o poveste personală. Este primul single numit „Superstar” prin propria ei casă de discuri.

„De-a lungul carierei mele, am ales să cânt melodii pe care le iubesc, cu care publicul meu poate rezona, însă această piesă s-a născut dintr-o poveste personală, motiv pentru care am ales-o drept primul meu single după atâta timp”, a spus Corina.

Adauga un comentariu