Cancan ultimă oră

Corina Caragea, amintiri de groază din vacanță. Prezentatoarea a fost la un pas de moarte

Publicat: 10 mai 2022
Corina Caragea machiată strident
Corina Caragea a mers în Grecia anul trecut și a fost la un pas să se înece, după ce a început furtuna și barca lor a început să se dezechilibreze

Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Imaginea știrilor sportive de le ProTV are o viață frumoasă, palpitantă, îi plac vacanțele, dar una dintre ele i-a lăsat un gust amar. A fost la un pas de moarte și a trecut printr-o experiență tragică.

Îndrăgita brunetă este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară, fiind una dintre cele mai celebre prezentatoare de știri sportive din România. Însă, cu toate că este foarte iubită și apreciată de telespectatori, Corina Caragea este o persoană foarte discretă.

Corina Caragea, la un pas de moarte

Corina Caragea a mers în Grecia anul trecut și a avut parte de o vacanță de coșmar, pe care nu o va putea uita niciodată. A fost la un pas să se înece, după ce a început furtuna și barca lor a început să se dezechilibreze.

Pericolul era foarte mare, având în vedere că prezentatoarea nu știe să înoate, deși a încercat de multe ori. Se teme de apă și, în acele momente, a simțit că i se apropie sfârșitul și simțea că nu mai ajunge la mal.

„Mi-e foarte frică de apă și anul trecut, în Grecia, am avut un incident pe mare nasol. Am prins o furtună și după ce am plecat eu a fost chiar uragan. A fost îngrozitor! Atunci m-am speriat foarte tare. Deci cu avionul nu am avut probleme, dar cu apa da, pentru că nici nu știu să înot.

Eram pe o barcă mică, ne-a prins furtuna, ne-am rătăcit, a fost destul de nasol. Eram doi necunoscători în barcă. Mi s-a părut că a durat un secol până am ajuns la mal și m-am văzut pe pământ din nou. Prietenul meu știe să înoate. De-a lungul timpului, am încercat să îmi înving teama asta luând lecții de înot, dar nu am reușit”, a povestit Corina Caragea pentru Viva.

De ce nu are Corina Caragea copii

Nu în ultimul rând, un alt aspect care interesează la Corina Caragea este cel cu privire la copii. Prezentatoarea ajunsă la o frumoasă vârstă a fost întrebată dacă își dorește să devină mamă de fată sau băiat. Astfel, ea a explicat că nu și-a programat încă nimic, iar atunci când va fi să fie, se va bucura de această reușită.

Oricum, frumoasa vedetă este de părere că un copil nu este o joacă și trebuie tratat cu o mare responsabilitate. Mai mult, crede că nu oricine trebuie să devină părinte și nu orice om este făcut pentru asta. Cu toate acestea ea a învățat că nu trebuie să se justifice în fața nimănui.
Adauga un comentariu