Cancan ultimă oră

Corina Dănilă a atras mereu privirile telespectatorilor. Cum arată acum, la aproape 50 de ani

Publicat: 24 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Corina Dănilă este foarte discretă când vine vorba despre viața personală. Prezentatoarea de televiziune de la TVR 2 aproape că este neschimbată, păstrându-și același farmec chiar și la vârsta de 49 de ani.

Corina Dănilă și-a păstrat același farmec de-a lungul anilor. Fie că a fost vorba despre lumea cinematografică sau despre televiziune, vedeta și-a păstrat aceeași imagine curată pe care oamenii au apreciat-o. Pe rețelele de socializare, Corina Dănilă postează imagini de pe platourile de filmare, acolo unde este gazda unei emisiuni de la TVR 2. Îmbrăcată colorat, în rochii, coafată și aranjată, Corina Dănilă își menține zâmbetul pe buze la vârsta de 49 de ani.

Corina Dănilă face parte din prima generație de vedete Pro TV. Ea a ajuns în atenția publicului larg datorită rolului din telenovela „Numai iubirea”, producție care i-a făcut celebri și pe Adela Popescu, Oana Zăvoranu și Dan Bordeianu. După acel episod, Corina Dănilă a intrat într-un con de umbră și a luat o mică pauză de la viața publică. Ea s-a concentratmai mult pe cariera de actriță de teatru. În prezent, Corina Dănilă este gazda emisiunii ”Gala umorului” de pe TVR 2.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Corina Dănilă.

”Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate. Urmez în prezent terapia cu oxigen hiperbar (HBOT), ajutându-mă la ameliorarea durerilor de coloană şi articulaţii. Tot voi aţi sesizat, la un moment dat, petele de pe mâinile mele şi v-aţi întrebat dacă sufăr de vreo boală anume. Da, e vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar şi pe care o duci toată viaţa.

Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez. Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă şi pe mâini, atât la teatru cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete.

Deci, toate cele cu care m-am confruntat şi mă confrunt încă, fac parte din viaţă şi încerc să le fac faţă atât cât pot şi cum pot”, a declarat Corina Dănilă pentru Click.ro.

Adauga un comentariu