Scena artistica din Romania

Corina Danila si Silviu Biris se iubesc iar, la 25 de ani de la «Crucea de piatra»

Publicat: 23 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Corina Danila si Silviu Biris se iubesc iar la 25 de ani de la Crucea de piatra
3

”Crucea de piatra- Ultimul bordel”, care abunda de scene deocheate, i-a facut celebri, in 1993, pe Corina Danila (46 de ani) si Silviu Biris (44 de ani). Atata patima au pus la filmarile din pat, incat povestea lor de dragoste avea sa mute, pentru scurta vreme, si in viata de zi cu zi, dupa cum avea sa declare chiar el. Daca va era dor de acest cuplu, va spunem ca ii puteti vedea, luna viitoare, in piesa ”Casnicie linistita”.

“Eram mort dupa ea! Era foarte frumoasa si talentata! Pe atunci, presa mondena nu exista si nimeni nu a stiut de povestea noastra”, a dezvaluit Silviu Biris la Antena 1. Corina si Silviu aveau sa se indragosteasca la filmarile peliculei ”Crucea de piatra-Ultimul bordel”, realizat in urma cu 25 de ani, in care ea interpreta rolul unei tinere de moravuri usoare, iar Silviu, rolul unui poet virgin, aflat pentru prima oara in bratele unei femei.

El si-a amintit, pentru ”Formula As”, ca a ajuns sa faca parte din distributia acestei pelicule de succes, la doar 19 de ani, pur si simplu dintr-o intamplare: ”Intr-o zi, cand iesisem de la cursuri, am trecut pe Strada Smardan, unde Andrei Blaier dadea probele pentru filmul «Crucea de Piatra». Era lume multa, si cum incercam eu asa sa-mi fac loc, hop! vine la mine un tip si-mi zice: «Nu vrei sa dai si tu o proba de film?» A doua zi ma chema sa semnam contractul si sa-mi dea scenariul. Parca m-a lovit in moalele capului! Cand am luat scenariul ala, mi se parea ca sunt omul cel mai important de pe lume. Zburam, pur si simplu, pe strada. Ei, filmand la «Crucea de Piatra», am realizat ce-nseamna actorie si m-am amorezat de ea”. Corina Danila, care atunci avea 21 de ani, a acceptat sa se dezbrace, scenele fiind insa filmate mai cu perdea, in oglinda. Iata insa ca piesa ”Casnicie linistita”, care va avea reprezentatie si pe 27 februarie, de la orele 19.00, la ”Teatrul Elisabeta”, ii readuce din nou, fata in fata. Pret bilet: 40, 50 si 60 de lei.

In dreptul fotografiei cu ei, de pe contul de Facebook al Corinei, actorii au primit zeci de mesaje, unele chiar amuzante: ”Ei, aici te casatoresti repede…vezi cum esti? La privat «Casnicie linistita» si la stat «Piatra in casa», le-a scris un fan. Cei doi artisti nu au avut insa noroc in dragoste nici in realitate. Silviu este divortat si are doi copii, iar Corina s-a despartit de tatal fiicei sale. Ea cocheteaza si cu televiziunea, fiind gazda emisiunii ”Ieri, azi, maine” (TVR 2).

Adauga un comentariu