Diverse

Cornelia Rednic a reusit sa scape rapid de 7 kilograme si arata perfect

Publicat: 29 mart. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cornelia Rednic a reusit sa scape rapid de 7 kilograme si arata perfect
2

Ani intregi, Cornelia Rednic a dus o lupta cu kilogramele in plus. Indragita cantareata de muzica populara arata mai bine ca niciodata, dar a depus eforturi pentru a ajunge la silueta pe care si-o dorea. In urma cu ceva ani, Cornelia Rednic a reusit sa slabeasca 33 de kilograme, iar viata ei s-a schimbat complet.

Totul despre dieta Corneliei Rednic
“Ma infometam. Dupa ce am slabit nu mi-a mai placut de mine. Nu-mi placea deloc de mine. Aveam impresia ca-mi ies ochii din cap, ca-mi ies urechile in evidenta. Ma simteam urata. Mancam mere, morcovi, iaurt si uneori carne de pui fiarta. La ora 12:00 un iaurt, dupa niste morcovi, apoi la ora 17:00 niste carnita de pui cu ceva legume. Cand mi se facea foame mancam portocale. Nu discutasem cu niciun nutritionist, ceea ce a fost foarte rau. Dupa trei luni, ma simteam fara putere si mi-a cazut parul din cap. Dupa ce am slabit, ajunsesem la 50 si ceva de kilograme, nu ma regaseam. Mi se parea ca sunt deformata. Nu mai eram deloc pozitiva. Nu recomand nimanui ce am facut eu'” a spus Cornelia Rednic, intr-un interviu mai vechi, potrivit libertatea.ro.

Dupa ce a simtit ca dieta pe care a urmat-o era sa trimita direct pe patul de spital, Cornelia Rednic a apelat la sport pentru a obtine silueta la care a visat intotdeauna.

Invitata in cadrul emisiunii 'Star Chef', de la Antena Stars, Cornel Rednic a dezvaluit modul in care a reusit sa slabeasca sanatos.

“Am slabit sapte kilograme. Am ajuns sa iubesc sportul si, acum, daca o saptamana nu fac sport imi lipseste foarte mult. Se intampla sa ajung si la unsprezece noaptea la antrenament. La inceput mi-a fost foarte greu pentru ca nu slabeam deloc. Apoi, antrenoarea mea, atunci cand mi-a facut evaluarea, m-a intrebat daca mananc mult. Mie nu mi se parea ca mananc mult si fix asta i-am zis: ca eu mananc putin, dar sunt grasa. Si ea mi-a spus ‘bine atunci, dar fa bine si injumatateste portiile. Si abia asa am realizat ca mancam mult mai mult decat aveam eu nevoie. In timp, stomacul se obisnuieste, trebuie doar cu creierul sa lucrezi”, a dezvaluit Cornelia Rednic in cadrul emisiunii 'Star Chef', de la Antena Stars.

Ce mananca Cornelia Rednic
“Am voie sa mananc tot ce este lejer, foarte mult merg pe culoarea verde. Legume, dar nu fasole, nu mazare. Dar am voie carne. Carnea facuta intr-un mod dietetic. Carne, peste la gratar, fiarta, in abur, la cuptor, dar nu prajita in ulei. Daca nu ai ce sa faci, o mananci si asa, cum noi suntem mereu pe drumuri… de multe ori nu-ti permiti sa mananci de cura”, a declarat Cornelia Rednic in 2018, potrivit revistateo.ro.

Adauga un comentariu