Local

Cosette Chichirău se dezinfectează pe TikTok! Useriștii s-au făcut de râs într-un videoclip ce a devenit viral – VIDEO

Publicat: 09 iul. 2020
ALT=
Cosette Chichirău se dezinfectează pe TikTok! Useriștii s-au făcut de râs într-un videoclip ce a devenit viral - VIDEO

Cosette Chichirău se dezinfectează pe TikTok! Liderii USR s-au gândit să facă o campanie privind dezinfectarea și, fără voia lor, au ajuns să facă furori pe rețelele de socializare. Pe TikTok, Cosette Chichirău, dar și Dan Barna, au ajuns de râsul utilizatorilor.

Într-un video apar mai multe personalități care își aruncă o sticlă cu dezinfectant de la unii la alții.

Cosette Chichirău se dezinfectează pe TikTok: Râde cu gura până la urechi când se dezinfectează!

”Respectă regulile, ai grijă de tine și de cei din jur!”, au scris cei de la USR în postarea în care apare și Dan Barna și Cosette Chichirău.

În timp ce unii folosesc corect gelul dezinfectant, pe Cristian Seidler abia dacă îl atinge.

Altfel, în alianța USR- PLUS este un scandal monstru din cauza deputatului zero Marius Bodea și a parlamentarului Cosette Chichirău. Desemnat candidat la Consiliul Județean, Marius Bodea încearcă să racoleze în disperare membri ai Biroului Politic Local PNL Iași, el venind cu mâna goală în alianță. Cosette Chichirău a ajuns să fie tot mai contestată de oamenii din USR Iași, care i-au cerut deja demisia din funcțiile de la partid

Marius Bodea i-a adus în USR numai pe scandalagii Răzvan Timofciuc și Etienne Ignat, ultimul doar cu numele. Pentru că a promis că vine cu nenumărate persoane, Bodea caută acum să racoleze din foștii colegi din Biroul Politic Local al PNL Iași. Disperat că nu are oameni alături, că toată lumea a înțeles că este un țepar notoriu, deputatul zero dă telefoane peste telefoane pentru a-i prosti pe cei de la PNL să vină alături de el.

Scandal în alianța USR-PLUS din cauza parlamentarului Cosette Chichirău

După ce a forțat aducerea lui Marius Bodea în alianța USR- PLUS, parlamentarul Cosette Chichirău a provocat un scandal monstru în interiorul propriului partid. Oamenii nu acceptă ca deputatul zero Marius Bodea să fie impus candidat la Consiliul Județean și să impună scandalagii precum Răzvan Timofciuc sau Etienne Ignat pe listele pentru Consiliul Local.

„Iuda sau Cosette, aceeași persoană. Ai demonstrat încă o dată de ce ești tu în stare. Încă de la început mi-am dat seama cine ești și ce ai face pentru 2-3 procente în plus, dar mi-am zis că poate reflectez într-un mod exagerat. Nu m-am înșelat: ai face totul. Ai fi în stare să vinzi toată filiala USR Iași la tarabă. Pentru interesele tale politice, te-ai folosit sistematic de fel de fel de colegi pe care apoi i-ai aruncat ca pe o pereche de șosete la coșul de gunoi”, se arată într-un mesaj intern al celor de la USR Iași.

Deputatul zero, fugit din PNL Iași, a dinamitat USR. Cosette Chichirău riscă să fie fugărită din partid

Cosette Chichirău a fost luată la ochi de oamenii din USR Iași de ceva vreme. Aducerea deputatului zero Marius Bodea, demisionar din PNL Iași, pentru a candida la Consiliul Județean Iași, a provocat tensiuni și mai mari. Și alianța USR- PLUS a ajuns pe un butoi cu pulbere din cauza lui Chichirău.

„Mulți au fost puși pe margine doar pentru că nu erau pe aceeași frecvență de opinie cu tine. Ai tăiat în stânga și în dreapta doar pentru interesul tău personal. Pentru tine, absolut nimeni nu contează, ci doar interesele tale și cum să acumulezi capital politic. Ești politicianul clasic (ipocrit) care nu crede în democrație/meritocrație, ci doar în obediența celor din jur, superficialitate, scandal, capital politic atins cu orice preț, interesele proprii deasupra oricărui interes comun, mediocritate, barbologie, zâmbet fals, dezbinare, lipsă de moralitate, trădare”, se mai arată în mesajul respectiv.

@uniuneasalvatiromaniaRespectă regulile, ai grijă de tine și de cei din jur! ##tiktok ##fyp ##foryoupage ##staysafe ##romania ##usr♬ sunet original – uniuneasalvatiromania

Comentarii
  • trebuie sa recunosc ca este o femeie cu carisma, mai rar asa ceva la Iasi doar avem babe si mosi care pleaca din PNL si se trezesc in PSD, Cosette Chichirau se poate bate cu mafia lui Mihai Chirica si sa reduca decalajul cu orase ca Timisoara sau Brasov, pentru ca nici nu discutam despre Cluj

  • Doamna ”Closette”, ai demonstrat încă odată, dacă mai era nevoie, cam de ce ești în stare să faci, ca politician. Când am afirmat că în acest partid s-a adunat toată scursura politicii românești, nu am greșit cu nimic. Mai bine ți-ai vedea de treburile tale, femeiești, și ai lasa politica, fiindcă oriunde ai ajunge, nu vei face mulți purici.

  • ce caraghioasa… mereu se ranjeste, fii mai femeie mai serioasa si pune capul la contributie , cuibul prostiilor este in cap la tine la fel si bodea , doua nulitati

  • La gura, dupa ce mananca rahatel? Caracterul infect nu-l dezinfecteaza niciun biociod!doar un acid puternic! Si tupeul de neam prost al lui nenea Seidler asemenea! Imi amintesc de o piesa de teatru „badaranii”.as extrapola putin la „niste golani”, „niste tarani”, niste „neamuri proaste”

Adauga un comentariu