Sport

Cosmin Contra este istorie, Mirel Rădoi e favorit, Marius Șumudică a intrat în „finala” pentru postul de selecționer

Publicat: 20 nov. 2019

Cosmin Contra și-a anunțat demisia de la naționala României, după eșecul rușinos din Spania, scor 0-5. Mirel Rădoi este favorit să devină noul selecționer, însă și Marius Șumudică a intrat în cărți. Conform ultimelor informații, actualul antrenor al celor de la Gaziantep este ultima variantă apărută pe lista oficialilor FRF, după despărțirea de Cosmin Contra. Cel mai probabil, federația va apela la Marius Șumudică în eventualitatea în care va pica varianta Mirel Rădoi. Și Dan Petrescu rămâne un nume cu șanse importante, însă cei de la CFR Cluj nu sunt de acord să se despartă de antrenorul care le-a adus ultimele două titluri.

Mirel Rădoi, cele mai mari șanse de a deveni noul selecționer

Cert este că în acest moment Mirel Rădoi are cele mai mari șanse să-i ia locul lui Cosmin Contra. Discuția decisivă va fi purtată în această seară, după partida Irlanda de Nord U21 – România U21 (19:30).

Mihai Stoichiță, actualul director al Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a fost cel care i-a făcut lobby intens lui Rădoi și nu de acum. De când a devenit tot mai clar că România pierde mult teren în lupta pentru calificare, Stoichiță a început să-i propună lui Răzvan Burleanu varianta Rădoi.
Burleanu se pare că ar fi fost de acord cu argumentele subalternului său, dar i-a și propus în aceeași măsură lui Stoichiță să coboare și el pe bancă, alături de Rădoi, ca director tehnic.
Mihai Stoichiță are toate motivele să fie bucuros pentru realizarea acestui plan, mai ales că astfel și-a asigurat și el viitorul în organigrama FRF. Contractul actual al șefului Comisiei Tehnice expiră tot în decembrie, la fel ca și cel al lui Contraloading...

Adauga un comentariu