Actualitate

Cosmin Mladin, șeful contrabandiștilor de ţigări din Arad a fost arestat de poliţişti! Afaceri de sute de milioane de euro

Publicat: 29 iul. 2021
Cosmin Mladin șeful contrabandiștilor de ţigări din Arad a fost arestat de poliţişti Afaceri de sute de milioane de euro
Cosmin Mladin a fost găsit și arestat de polițiștii români

Cosmin Mladin, omul care conducea una dintre cele mai mari reţele de contrabandă care au existat pe teritoriul României a fost prins de oamenii legii în Arad. Retaua pe care o coordona făcea contrabandă cu ţigări iar oamenii legii spun că se făceau tranzacţii de sute de milioane de euro în total. Poliţiştii l-au interceptat pe Mladin în momentul în care recunoştea faptul că a transportat ilegal ţigări în Marea Britanie. Marfă se ridica la valoarea totală de 400.000 de lire.

În aceste momente, Cosmin Mladin, a fost arestat de poliţişti şi plasat în arestare preventivă, fiind cercetat pentru mai multe infracţiuni.

Cosmin Mladin, capul celei mai mari rețele de trafic de ţigări a fost arestat de poliţişti

Cosmin Mladin era cunoscut ca fiind unul dintre liderii unei reţele de trafic de ţigări care făcea tranzacţii totale de, probabil, sute de milioane de euro. Altfel spus, acesta a fost arestat de oamenii legii în Arad. Bărbatul se confruntră cu mai multe capete de acuzaţii şi va fi plasat în arest pentru 30 de zile.

”Polițiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale-IGPR au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă, emis la data de 26 iulie a.c., de magistrații Tribunalului București, pe numele unui bărbat, de 35 de ani, cercetat pentru mai multe infracțiuni.

Fusese lăsat în libertate de judecătorii români

Cosmin Mladin și Daniel Copil s-au prezentat vineri, în urmă cu doar o săptămnă, la Tribunalul București, unde au fost citați, după câteva zile în care au fost căutați de organele de poliție. Ulterior, cei doi au ieșit liberi din instanță.

157 de percheziții au fost efectuate în dosarul traficului de țigări și zeci de persoane au fost duse la audieri. În urma descinderilor, a fost instituită măsura sechestrului asigurator asupra a 622 de autoturisme, capete de tractor și semiremorci, 357 de suprafețe de teren intravilane și extravilane, 50 de imobile (apartamente și case de locuit), dar și asupra acțiunilor sau părților sociale deținute la 18 societăți comerciale, scrie aradon.ro.
Adauga un comentariu