Cancan ultimă oră

Cosmin Seleși a renunțat la colaborarea cu Antena 1. Acum a primit o ofertă de nerefuzat

Publicat: 10 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cosmin Seleși a renunțat la colaborarea cu Antena 1. Acum a primit o ofertă de nerefuzat
Cosmin Seleși a renunțat la colaborarea cu Antena 1 și, în prezent, se concentrează pe altă proiecte

Cosmin Seleși se concentrează pe altă proiecte. Este mulțumit de actualul statut, mai ales că este tot timpul ocupat. Are oferte să revină în televiziune, pe care le analizează cu atenție.

Până în urmă cu doar câteva luni, Cosmin Seleși prezenta, alături de Alina Pușcaș, show-ul “Te cunosc de undeva”, la Antena 1. A ales, însă, să meargă pe alt drum, iar în clipa de față este ocupat cu trupa sa, Cosmin Seleși Band, cu care susține concerte.

Cosmin Seleși: „Acum sunt acasă, analizez ofertele”

În plus, joacă în filme cu Alin Panc și Văru Săndel, fiind actor în pelicula “Pup-o, mă 2”, de pe Netflix. Are, totodată, mai multe oferte să revină în televiziune, dar nu se grăbește să ia o decizie.

„Acum sunt acasă, analizez ofertele. Da, am prezentat în locul lui Cătălin Măruță dar momentan nu știu nimic sigur ce voi face în televiziune. Sigur este că am început să am concerte cu Cosmin Seleși Band și că abordăm un repertoriu interesant de muzică românească, piese pe care nu s-a gândit nimeni să le folosească în concerte și să le readucă la viață. În plus, am început să facem filme cu Alin Pânc și Văru Săndel și avem multe proiecte la care vom lucra. Este important că avem treabă. Mă vedeți deocamdată pe Netflix, în ‘Pup-o, mă 2’ și la teatru”, a declarat Cosmin Seleşi, potrivit click.ro.

Acesta a mai precizat că a plecat din propria inițiativă de la Antena 1, în niciun caz nu a fost concediat, așa cum s-a speculat.

Cosmin Seleși, ofertă din partea Teatrului Muzical Ambasadorii: „O provocare pentru mine”

Totodată, Cosmin Seleși a primit o nouă ofertă din partea Teatrului Muzical Ambasadorii. Ciprian Rogojan, managerul instituției culturale, a vorbit despre motivele pentru care a ales să colaboreze cu fostul prezentator de la Antena 1.

„Cosmin Seleși este noul As din mânecă al Tetrului Muzical Ambasadorii, un profesionist și un artist desăvârșit alături de care suunt convins că vom face performanță. Mă bucură entuziasmul și dedicarea lui Cosmin, ideile creative și propunerile îndrăznețe”, a declarat Mihai Ciprian Rogojan.

La rândul lui, Cosmin Seleși a mărturisit că totul reprezintă o provocare pentru el și este gata să ofere iubitorilor de teatru spectacole pe care să nu le uite prea curând.

„De ce Teatrul Muzical Ambasadorii? Pentru că este un teatru tânăr din punctul meu de vedere, e un teatru muzical, e o provocare pentru mine. Cred că arta spectacolului poate fi dusă și exploatată la maxim atâta timp cât ai în teatru și coregrafi, balerini, interpreți, cântăreți, și actori, Eu cred că împreună vom face niște proiecte minunate. Să ne ajute bunul Dumnezeu să scăpăm de pandemie odată și să se întoarcă încet, încet publicul în sala de teatru. Împreună cred că o să oferim tuturor spectatorilor care vor veni la noi la teatru spectacole minunate și pline de magie, magia teatrului”, a mai spus actorul.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu