Eveniment-Social

Costi Burlacu și Corina Țepeș în premieră la Iași pe 17 mai 2024! Artiştii au avut cel mai de succes spectacol muzical al anului, la Chişinău – VIDEO

Publicat: 21 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Costi Burlacu și Corina Țepeș în premieră la Iași pe 17 mai 2024 Artiştii au avut cel mai de succes spectacol muzical al anului la Chişinău - VIDEO
Costi Burlacu și Corina Țepeș vin la Iași!

După cel mai de succes spectacol muzical al anului la Chișinău, îndrăgitul duo din Basarabia – Costi Burlacu și Corina Țepeș vin la Iași!

Pe 17 mai 2024, la Sala Unirii, fostul Cinema Victoria, artiștii vin să celebreze alături de ieşeni cei 20 de ani de creație într-un spectacol plin de emoții și vibrații!

Artiştii vor cânta șlagărele îndrăgite, dar și noile piese ale artiștilor preferați, precum și momente de neuitat! Invitata serii – Adriana Ochișanu!

Director Muzical – Mark Oselski

Concert Live cu Festiv Band

Bilete găsiți pe spectacoleiasi.ro și la Casa de bilete a Casei Studenților.

Despre Costi Burlacu și Corina Țepeș

Costi Burlacu și Corina Țepeș sunt un duo pe scenă, dar și în viață, recunoscut pentru contribuția lor vastă la peisajul muzical.

În cei 20 de ani de carieră, au adunat un repertoriu impresionant, compus atât din piese compuse de Costi Burlacu, cât și melodii de suflet semnate de cei mai talentați compozitori și textieri din Republica Moldova. Cei doi artiști au fost desemnați de Noroc Media Interpreții Anului în Muzică Ușoară în 2011, iar melodii precum „Cântă dragostea”, „Dulce și Amar”, Același Drum” sau „Lună, Lună” au devenit Șlagărul Anului mai mulți ani consecutiv.

Costi Burlacu, cunoscut pentru abilitățile sale de compozitor și cântăreț, și Corina Țepeș, iubită pentru timbrul său vocal unic și prezența scenică magnetică, au devenit ambasadori ai muzicii lor, aducând melodii cu rădăcini adânci în cultura tradițională, dar cu o sonoritate contemporană.

Cei doi au reușit să creeze un pod între generații prin muzică lor, menținând viu interesul pentru tradiția muzicală, în timp ce explorează noi teritorii artistice.

Adauga un comentariu