Actualitate

Covrigarul Marcel Ciolacu încă îl susține pe Mugur Isărescu la BNR! Chiar nu mai sunt specialiști în România?

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Covrigarul Marcel Ciolacu încă îl susține pe Mugur Isărescu la BNR Chiar nu mai sunt specialiști în România
Marcel Ciolacu încă îl susține pe Mugur Isărescu la șefia BNR

Încă o declarație scandaloasă făcută de covrigarul Marcel Ciolacu care a spus că îl susține pe eternul Mugur Isărescu la șefia BNR. Este de neînțeles modul în care, rând pe rând, fiecare Guvern aleagă să-l mențină pe funcție pe Isărescu! Putem spune că nu mai sunt specialiști în România, sau că, mandat de mandat, Occidentul îl impune la conducere pe acest mare ”specialist” cu ghilimelele de rigoare.

Mugur Isărescu ocupă funcția de Guvernator BNR încă din 1990 cu o pauză scurtă de 1 an în care a fost premierul României. Ajuns la vârsta de 74 de ani, Isărescu conduce politicile monetare din țară de peste 30 de ani. Poate ar fi cazul să se pensioneze.

Marcel Ciolacu îl susține pe Mugur Isărescu la BNR

Întrebat în cadrul unei emisiuni TV pe cine susține la BNR, covrigarul Marcel Ciolacu a spus explicic că Guvernul încă îl susține pe Mugur Isărescu pentru un nou mandat:

” România are nevoie de stabilitate monetară şi cred că domnul Isărescu trebuie să mai ia un mandat. Vedeţi contextul! În acest moment, eu îmi doresc stabilitate monetară şi domnul Isărescu pe plan internaţional e un om recunoscut. Vorbesc din funcţia de prim-ministru. Trebuie un partener la BNR. Vedem că am ţinut cursul, n-a crescut dobânda cât a crescut în alte state. E normal să discut cu guvernatorul. ” a declarat Marcel Ciolacu.

Cu toate că România are cea mai mare inflație din Uniunea Europeană, Marcel Ciolacu a început să vândă gogoși – în loc de covrigi – și să afirme că datorită lui Isărescu există o scădere a inflației. El a adăugat că scăderea inflației i se datorează și lui Mugur Isărescu și că „pentru această perioadă, încă de instabilitate economică, fragilă, cred că e persoana potrivită”. Ciolacu a repetat astfel că îl susține pe Mugur Isărescu, așa cum a făcut-o și la începutul acestui an.

România nu mai are specialiști? Suntem conduși de pensionari și analfabeți

După aceste declarații prostești făcute de covrigarul Marcel Ciolacu apare o întrebare: România nu mai are specialiști? De ce am ajuns ca în 2024 să fim conduși de pensionari precum Mugur Isărescu? De ce România prin Guvern nu promovează oameni tineri, oameni care doresc să facă schimbări corecte în economie? De ce mereu țara asta este condamnată a fi condusă de oameni incapabili să ia decizii corecte în contexte grele?

Credem că 2024 trebuie să fie un an al schimbării în care meritocrația să învingă clica de partid. Un an în care în funcții publice să ajungă suveraniști, patrioți, oameni ce pun pe primul lor interesele românilor și a țării. Un astfel de program este cel al AUR care a organizat cel mai mare târg de joburi. George Simion, președinte AUR spunea că @meritocrația este un concurs de dosare bazat pe nivelul de cunoștințe a fiecărui român.

Prin această campanie masivă de recrutare a specialiștilor de top, se dorește deschiderea ușilor instituțiilor statului către adevăratele talente! Prea mult timp, incompetența și corupția au proliferat în fruntea instituților cheie din cauza unui angrenaj vicios de sinecuri și favoritism. Acum, se dorește spargerea acest cerc vicios și să readucem meritocrați@ la rang de principiu fundamental pentru ocuparea funcțiilor publice. Așadar, să îi lăsăm pe covrigarul Marcel Ciolacu și pe eternul Mugur Isărescu șomeri în 2024 și să punem, printre altele, oameni capabili la șefia BNR.

Comentarii
  • CEC nu livreaza nimic, nici o pensie, sunt doar promisiuni si minciuni.

    Am fost eu azi si nu dau aia nimic, la sucursala de la Hala Centrala nici habar nu au cand o sa poata livra pensiile.

  • Nea Ciolacule, pune si tu oamenii de la Iasi sa vada de ce nu se dau pensiile la CEC, la sucursala de langa Hala Centrala.

    Aia nici nu te asculta, fac doar cum vor ei, i-a vezi care e treaba, ca tu spui una si de fapt se face contra ta, altfel.

  • Isarescu trebuie schimbat , atat timp cat este acest isarescu Romania va avea inflatia cea mai mare din Europa si Romania nu va trece la moneda euro . Pana si Bulgaria in ianuarie 2025 trece la moneda Euro . Romania niciodata. Isarescu jos si altul competent ,avem destui specialisti in domeniu

Adauga un comentariu