Prima pagină » National » Cozmin Guşa consideră că Raed Arafat are o altă orientare sexuală! Acesta ar face parte şi din CIA – VIDEO

Cozmin Guşa consideră că Raed Arafat are o altă orientare sexuală! Acesta ar face parte şi din CIA – VIDEO

21 iun. 2021, 11:37,
BZI.ro, în National

Realizatorul TV, Cozmin Guşa susţine, într-o intervenţie online faptul că Raed Arafat face parte din minorităţile sexuale. Omul de televiziune consideră că secretarul de stat din MAI are şi un serviciu puternic în spate. Acesta ar fi omul CIA.

Desigur, Gușă nu prezintă nicio dovadă în acest sens dar nici nu îl condamnă pentru presupusa apartenență la vreo minoritate sexuale. În altă ordine de idei, fiecare este liber să aibă ce orientare sexuală doreşte. Altfel spus, mai grav este faptul că, dacă se adevereşte, un demnitar român face parte dintr-un serviciu secret extern şi implicit face jocurile altei tari.

Cozmin Guşa consideră că Raed Arafat are o altă orientare sexuală

Prezent într-o emisiune online, realizatorul TV a lansat mai multe declaraţii cu adevărat incredibile. Vorvim despre faptul că Gușă consideră că Raed Arafat ar fi homosexual şi că face parte şi din CIA.
Cozmin Guşa nu are nicio provlema cu minorităţile sexuale dar mai deranjat este că face jocurile CIA.

Momentan, patronul TV nu are nicio dovadă în acest sens iar totul se bazează pe câteva bănuieli. Redăm, integral declaraţia lui Cozmin Gușă:

Raed Arafat aparţine unei minorităţi sexuale şi nu numai. Aparţine unei minorităţi şi are o imagine bună. Nu am dovezi pentru că nu am stat cu lumânarea acolo. Nici la Cătălin Botezatu nu am stat cu lumânarea. Dar se îndoieşte careva că Botezatu aparţine unei minorităţi sexule? Nu se îndoieşte nimeni. Raed Arafat nu a recunoscut. Dar e treaba lui ce face. Arafat este trendi, este la modă. Este dublu minoritat. Este minoritar pentru că este palestinian, dar este minoritar şi că este LGBT. a menationat Cozmin Gușă.

Raed Arafat ar face parte din CIA, susţine acelaşi Gușă

În continuarea intervenitiei, Cozmin Guşa menţionează faptul că are bănuieli referitoare şi la apartenenta lui Raed Arafat la un serviciu secret, implicit CIA. Dacă se adevereşte, acest lucru este extrem de grav pentru că un demnitar român este pe statul de plată a unei alte ţări. Totuşi, nu se poate afirma oficial în lipsa unor dovezi:

Am o bănuială că a fost recrutat de CIA. Am o bănuială, nu am dovezi. Dar la cât cunosc eu de 20 de ani serviciile secrete, bănuiala mea aşa zice. El are în spate un mega serviciu, unul dintre majorii serviciilor internaţionale, serviciul care l-a recrutat şi care îi asigură o oarecare imunitate. Poate să facă ce vrea el. Ăsta nu păţeşte nimic. Uite câte prostii a făcut. Am avut incă o dezamăgire legată de el. Îl credeam mai deştept. E dobitoc. L-am văzut în pandemie cum s-a pierdut, nu ştia cum să administreze. Putea să administreze mult mai bine, cu toate minciunile lui. a conchis Cozmin Gușă.

Raed Arafat este secretar de stat în MAI și șeful DSU România

Raed Arafat este un înalt demnitar public care ocupă, în prezent, două funcții extrem de importante. Vorbim despre faptul că este secretar de stat în MAI dar și șeful DSU România. Acesta s-a aflat în centrul mai multor scandaluri după mai multe probleme cu care s-a confruntat țara în ultima perioadă. De exemplu, faptul că mai multe persoane au murit în urma unei defecțiuni survenite la stația de oxigen a unui TIR ATI SMURD, a stârnit o nemulțumire colectivă.

În schimb, multe persoane au protestat împotriva lui Arafat spunând că acesta exagerează cu măsurile restrictive pe care le-a impus. Secretarul de stat în MAI a afirmat recent că va da presa în judecată pentru că a avut o serie de întrebări incomode în timpul unui eveniment SMURD.

Declarația începe de la minutul 9.20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *