Actualitate

CRBL reacționează după ce a fost surprins cu Olga, tânăra în vârstă de 23 de ani: „E un circ!”

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
CRBL reacționează după ce a fost surprins cu Olga tânăra în vârstă de 23 de ani E un circ
Cântărețul CRBL reacționează după ce a fost surprins cu Olga, tânăra în vârstă de 23 de ani

Cântărețul CRBL reacționează după ce a fost surprins cu Olga, tânăra în vârstă de 23 de ani. Artistul a divorțat în luna aprilie 2024 de soția lui, Elena, după 16 ani de căsnicie. Hotărârea a venit după aproape doi ani de când s-au întors în România. Acum, CRBL pare că iubește din nou, Olga fiind aleasa inimii lui, o tânăra în vârstă de doar 23 de ani.

CRBL reacționează după ce a fost surprins cu Olga

CRBL și Elena au divorțat în luna aprilie 2024, după o căsnicie care a durat 16 ani, cu toate că au împreună o fiică în vârstă de 16 ani, Alessia. Cei doi au luat decizia după revenirea în România. Anterior, cuplul a locuit în Spania, unde s-a mutat în perioada pandemiei de COVID-19. Și, se pare că artistul nu a trecut greu peste despărțire. Acesta pare să fi trecut repede peste tot și a găsit-o pe Olga, o tânără de 23 de ani, din Republica Moldova. Cei doi au fost surprinși de paparazzi, iar imaginile au fost comentate de fani. CRBL a luat atitudine și a lămurit situația.

Cântărețul a fost surprins de paparazzi alături de Olga Guțanu, o domnișoară cu 22 de ani mai mică decât el. Cei doi au fost văzuți în oraș, după care au mers în apartamentul artistului din Pantelimon. Olga ar fi rămas peste noapte în casa acestuia, iar dimineața următoare, au ieșit în oraș.

„Eu mă amuz, am văzut, mă amuz foarte tare. Nu comentez subiectul ăsta pentru că e abia începutul, iar ei abia așteaptă să se distreze pe treaba asta și îmi pare tare rău că oamenii de acasă văd ce citesc și e un circ. Nu trebuie să dau justificare nimănui, îmi trăiesc viața cum știu și fiecare face asta. Am stat de vorbă cu Alesia despre subiect, iar ea e destul de matură, inteligentă, eu și Elena suntem o echipă pentru ea, am schimbat doar acoperișul, în rest, comunicare zilnic”, a spus cântărețul.

CRBL a comentat divorțul de Elena

Cântărețul a vorbit deschis și despre motivele pentru care a divorțat de Elena.

„Noi suntem și am fost o familie unită. Am construit niște lucruri extraordinare împreună. Alessia confirmă toată povestea noastră. Noi ne-am promis acum 16 ani, că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă. Nu e un motiv anume. Dar în momentul în care ajungi în punctul ăla și încerci, și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult și stai de vorbă despre subiect, și am hotărât amândoi de comun acord să facem acest pas“, a spus CRBL.

Cântărețul a menționat că decizia divorțului a fost luată după ce au discutat și au decis că nu are rost să-și bată joc unul de celălalt.

„Poate de acasă nu pare așa, că la noi, în lume, divorțurile sunt doar despre înșelat, bătăi, sau alte lucruri. La noi nu a fost cazul ăsta. Noi nu facem parte din șablonul ăsta. Noi am fost doi oameni care am zis că decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi, sau de familia noastră mai bine comunicăm și luăm o decizie echilibrată. Știu că sunt foarte mulți care nu ar face lucrul ăsta, cum ar fi părinții noștri, care s-au complăcut în chestia asta. Îmi pare rău că oamenii de acasă citesc și cred tot ce văd, și asta e un circ”, a precizat CRBL reacționează după ce a fost surprins cu Olga, tânăra în vârstă de 23 de ani.

Adauga un comentariu