Prima pagină » Cancan » CRBL ar avea o nouă iubită după divorț. Și-a găsit alinarea în brațele unei puștoaice

CRBL ar avea o nouă iubită după divorț. Și-a găsit alinarea în brațele unei puștoaice

17 mai 2024, 10:18,
BZI.ro, în Cancan

CRBL nu a stat mult pe tușă și ar avea deja o nouă iubită după divorț, însă una tinerică, care are jumătate din vârsta lui. Artistul nu a pierdut vremea de unul singur și și-a găsit un suflet alături de care să-și petreacă zilele și mai ales nopțile. În altă ordine de idei, CRBL și Elena au păstrat o relație civilizată de dragul fiicei lor.

CRBL și Elena au avut o relație timp de 16 ani, fiind căsătoriți, din mariajul lor rezultând o fiică. Și totuși, la începutul lunii trecute, cei doi anunțau că divorțează și vor merge pe drumuri diferite. Vestea a fost dată pe rețelele de socializare, explicând totodată și cât de greu le-a fost să facă acest pas, potrivit Cancan.

CRBL ar avea o nouă iubită după divorț

CRBL și-a găsit alinare după divorțul de Elena! Recent, artistul a fost surprins lângă partenera lui, una tinerică, de 23 de ani, din Republica Moldova! Și alături de care a petrecut la mijlocul acestei săptămâni. Noaptea! E clar că omul nu-și pierde chiar aiurea timpul, iar dorul de o nouă idilă l-a prins repede.

Cancan.ro îl surprindea pe CRBL, în urmă cu trei săptămâni, când părăsea party-ul dat de Anda Adam… Singurel s-a retras atunci, cu un Uber, către locuința unde s-a mutat după divorț. În Pantelimon, la bloc, și-a găsit liniștea, în urma anunțului care a zguduit showbiz-ul. Dar CRBL nu avea să o lungească prea mult. Nu-i place singur, e clar, așa că nu și-a mai ținut în suspans fanii și a ieșit cu noua lui iubită!

Aceasta este un fotomodel de 23 de ani, din Republica Moldova, pe nume Olga Guțanu, finalistă la un concurs de Miss la Bușteni, în 2022. Tânăra i-ar fi furat inima lui CRBL și alături de ea își petrece nopțile după divorț!

Olga și CRBL s-au întâlnit marți, pe seară, și, după ce s-au plimbat puțin, s-au retras în apartamentul din Pantelimon al celui care până mai ieri era bărbat cu verigheta pe deget. Acolo cei doi au înnoptat, iar apariția aveau să și-o facă a doua zi. Ca un adevărat gentleman, CRBL a îmbrăcat-o pe Olga cu hanoracul lui, pentru că era puțin friguleț afară. Pe al ei, mai subțirel, fata l-a pus pe mână. Imediat au luat un Uber, care i-a propulsat prin „inima” Bucureștiului. Iar de acolo, doar ei știu ce au făcut. Pe seară, probabil s-au întors în cuibușorul din Pantelimon…

CRBL și Elena și-au anunțat divorțul pe rețelele de socializare

La începutul lunii trecute, CRBL anunța că mariajul cu Elena, de 16 ani, s-a rupt. O făcea pe rețeaua de socializare, unde explica și cât de greu i-a fost și lui, și ei să facă pasul.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață.

Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună.

În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a scris CRBL, în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *