Actualitate

Credibilitatea românilor în Guvernul Cîțu a scăzut dramatic! O majoritate a cetățenilor nu pot nominaliza un politician în care să aibă încredere

Publicat: 21 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Credibilitatea românilor în Guvernul Cîțu a scăzut dramatic O majoritate a cetățenilor nu pot nominaliza un politician în care să aibă încredere
Românii nu au încredere în Florin Cîțu sau în alți miniștri din Guvern Susă foto: GOV.RO

Credibilitatea Guvernului a început să scadă în ochii populației. 73% dintre români nu au reușit să nominalizeze un ministru în care să aibă încredere. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că situația e fără precedent în istoria noastră post-decembristă.

Credibilitatea Guvernului a avut mult de suferit în ultimele șase luni, după ce 73% dintre persoane nu pot avea încredere în nici un ministru, conform unui studiu realizat pe un eșantion de peste 903 persoane adulte, marja de eroare fiind 3,5%.

”Credibilitatea Guvernului vine din aceste decizii. Ne aducem aminte, în plină pandemie în care Premierul spunea ceva, Ministrul Sănătății altceva. Este evident că urmează valul patru. Deja a început în toată Europa, evident că va fi lovită și România de acest val patru. Cum să ieși și să anunți relaxări?”, a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD, la Antena 3.

”Ei joacă în logica electorală, ca vestitorii primăverii, a veștilor bune. După o săptămână scot pe altul la televizor sau iese domnul Iohannis, că e Guvernul său, și anunță că se impun niște restricții. După ce câștigă Cîțu alegerile PNL se schimbă iar, vestitorul bun devine domnul Iohannis și vestitorul rău Cîțu”, a mai menționat Ciolacu, la Antena 3.

Motivele lipsei de încredere a românilor în actuala Guvernare
Un alt motiv pentru lipsa încrederii în Guvern ar putea fi și lipsa promovării specialiștilor care să explice despre situația pandemică, atât din punct de vedere sanitar cât și ecomonic.

”Cine sunt specialiștii din spatele Guvernului, în acest moment? Eu nu am auzit niciodată ca Primul Ministru să fi ieșit cu vreun specialist lângă el”, am mai adăugat Marcel Ciolacu.

Posibil ca românii să nu fie preocupați în a urmări activitatea unui ministru sau a altuia, din moment ce 73% dintre aceştia nu au putut alege un ministru în care să aibă încredere.

”Noi nu ne-am lămurit ce Guvern este, că ei din Guvernul României l-au transformat în Guvernul Coaliției și mai nou într-un Guvern tip SRL, în care se împart banii în funcție de alegerile interne. Toate acestea se întâmplă pentru că Președintele Iohannis a vrut să aibă guvernul său. Acum să iasă și să răspundă de guvernul său. Eu tot aștept să intervină și să zică odată că a greșit”, spune Mercel Ciolacu.

sursă

Adauga un comentariu