Prima pagină » Stiri si curiozitati » Cremă depilatoare zona intimă. Sfaturile dermatologilor pentru a alege cel mai bun produs

Cremă depilatoare zona intimă. Sfaturile dermatologilor pentru a alege cel mai bun produs

04 nov. 2022, 11:00,
în Stiri si curiozitati

Crema depilatoare pentru zona intimă este potrivită pentru cei care preferă îngrijirea la domiciliu în locul tratamentelor de înfrumusețare de la salon. Vă va scuti de grija bărbieritului cu aparatul de ras, a epilatorului și a epilării cu ceară. Această cremă este ușor de aplicat, iar rezultatele sunt imediate. De asemenea, acest produs poate fi folosit pentru epilarea picioarelor, a feței, a zonei bikini sau a întregului corp.

Epilare cu o cremă are multe avantaje. Această procedură este efectuată fără a simți durere. Crema de epilare nu provoacă disconfort. Cu siguranță este această metodă de epilare este mai accesibilă decât epilarea cu ceară sau cea cu zahăr. Crema poate fi cumpărată din aproape orice magazin de cosmetice și îl puteți folosi fără ajutorul unui profesionist. Mai mult decât atât, crema prezintă un rezultat rapid. O astfel de procedură de epilare nu durează mai mult de 20 de minute. Rețineți că durata de utilizare a produsului depinde de grosimea părului și de recomandările producătorului. Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare înainte de aplicare.

femeie care indeparteaza cu o spatula crema pentru epilare de pe picioare

Folosiți produse pe care scrie „pentru piele sensibilă”

Cremă depilatoare zona intimă. Ce dezavantaje are această metodă de îndepărtare a părului din această zonă

Chiar dacă folosirea unei creme pentru epilat are multe avantaje, această metodă prezintă și unele dezavantaje. Efectul este doar de scurtă durată. Netezimea pielii este de scurtă durată, părul începe să se desprindă în 5-7 zile de la tratament. Nu este potrivit pentru toată lumea. Mai puțin eficient împotriva părului foarte rigid.

Însă, această metodă de epilare este bună pentru zonele mai sensibile, cum ar fi axile, bikini și brațe. Formula inovatoare ale unor creme de epilare comercializate în magazinele de produse cosmetice inhibă creșterea părului după epilare, astfel încât pielea rămâne netedă pentru mai mult timp.

femeie care indeparteaza cu o spatula crema pentru epilare de pe picioare

Cele mai multe produse conțin coenzime Q10+R pentru a asigura un efect protector și regenerator

Cele mai multe produse conțin coenzime Q10+R pentru a asigura un efect protector și regenerator. Uleiul de argan, extractele de aloe, uleiul de rozmarin, cel de șofrănel și extractele de mătase hrănesc și calmează pielea. Astfel, este bine să cumperi un produs care conține aceste ingrediente. Crema este ușor de utilizat și oferă un confort de lungă durată. Iar pentru pielea uscată, specialiștii recomandă crema depilatoare ultrahidratantă.

Ce conține o cremă pentru epilare în zona bikini? Cât de sigură este acest mod de a scăpa de firele nedorite

Crema depilatoare pentru bikini conține elemente chimice speciale care înmoaie și distrug structura părului. De aceea, este suficient să aplici produsul în zona intimă și, după câteva minute, să-l îndepărtezi cu o spatulă specială împreună cu părul.

Experții susțin că cea mai blândă metodă de îndepărtare a părului nedorit din zona de bikini este depilarea cu produse speciale, adică creme, spume și spray-uri. Pielea din această zonă este atât de sensibilă și delicată încât orice produs sau metodă de tratare a părului nedorit nu este potrivită.

femeie care aplica o crema depilatorie pe picior

Înainte de a cumpăra, ar trebui să vă cunoașteți tipul de piele

Înainte de a cumpăra, ar trebui să vă cunoașteți tipul de piele. Dacă pielea dumneavoastră este deosebit de sensibilă, consultați un dermatolog înainte de a alege un produs. Folosiți produse pe care scrie „pentru piele sensibilă”. Cremele pentru femeile cu piele sensibilă includ aloe vera, pentru a calma pielea și a atenua iritațiile și ingrediente hidratante.

Al doilea factor important este sexul. Părul bărbaților este mai aspru, așa că produsele cosmetice pentru bărbați și femei sunt produse separat. Nu cumpărați produse pentru dvs. dacă sunt marcate ca fiind „pentru bărbați”.

Ingredientele active dintr-o cremă depilatoare pentru zona intimă nu are nici un efect asupra țesutului dumneavoastră. Un beneficiu suplimentar al folosirii unei creme depilatoare pentru zona intimă este că, atunci când este îndepărtată, curăță pielea. Exfolierea îndepărtează celulele epidermice moarte care s-au acumulat la suprafața corpului. Rezultatul nu este doar o piele netedă, ci și o piele curată.

femeie care indeparteaza cu o spatula crema pentru epilare de pe picioare

Crema poate fi cumpărată din aproape orice Crema poate fi cumpărată din aproape orice magazin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *