Actualitate

Crimă în Drobeta-Turnu Severin. O femeie a fost ucisă şi abandonată pe un câmp de către concubinul său

Publicat: 17 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crimă în Drobeta-Turnu Severin. O femeie a fost ucisă şi abandonată pe un câmp de către concubinul său
Vasile Miron a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi este cercetat pentru omor asupra unui membru de familie

Caz revoltător în Drobeta-Turnu Severin, unde o femeie a fost ucisă de către concubinul său, ce mai apoi i-a abandonat trupul pe un câmp. În dimineaţa zilei de 17 februarie, ucigaşul s-a predat la Poliţie cu arma în mână.

Trupul femeii a fost găsit pe câmp, mai exact pe marginea drumului național 6, la ieșire din Constantin Daicoviciu spre Caransebeș.

O femeie din Drobeta-Turnu Severin a fost ucisă şi abandonată pe un câmp de către concubinul său

După ce a comis teribilul gest, bărbatul s-a predat în această dimineaţă la sediul Poliţiei din Drobeta-Turnu Severin. Acesta a venit însoţit de fratele său şi avea în mână un cuţit, care cel mai probabil a fost folosit la săvârşirea crimei.

În vârstă de doar 32 de ani, victima, mamă a unei fetiţe de 5 ani ce provenea dintr-o altă relaţie, locuia de câteva luni în judeţul Mehedinţi alături de concubinul său, un tânăr de 29 de ani.

Momentan nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest. Deocamdată, ucigașul se află în custodia poliției.

Crimă pasională: Și-a înjunghiat fosta concubină

În urmă cu un an de zile, reporterii din cadrul Cotidianului BZI vă prezentau cazul unui bărbat de 42 de ani ce a mers la Poliția Deva și le-a spus că și-a ucis fosta concubină, care locuiește în Cisnădie, județul Sibiu.

Bărbatul de 42 de ani a avut o relație cu femeia o perioadă de timp. Cei doi locuiau în aceeaşi scară de bloc, iar femeia obţinuse un ordin de protecţie împotriva lui. Porivit surselor judicare, bărbatul a susținut că a avut o ceartă cu fosta concubină care a degenarat, iar aceasta l-ar fi atacat cu un cuţit. Din cauza loviturii în zona gâtului, femeia a murit. Speriat, bărbatul a încuiat ușa și a plecat la fratele său, unde a povestit ce s-a întâmplat. Împreună cu fratele și cumnata, bărbatul a mers la Poliția Deva și s-a predat.

Polițiștii au mers la locul indicat de agresor. Când au reușit să intre în casă, aceasta era decedată.

Un alt caz extrem de grav a avut loc în 2019 și este cel al unui bărbat din oraşul Aleşd, care, eliberat din arest în baza recursului compensatoriu, și-a ucis concubina.  Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, infracţiunea care s-a cercetat este de violenţă în familie cu referire la infracţiunea de omor.

„Este un conflict între doi concubini. Ca şi cauză preliminară a decesului este asfixie mecanică prin sugrumare. Există un suspect în cauză care a fost reţinut şi audiat de către procuror”, a declarat Maria Cotrău. Potrivit sursei, crima s-ar fi produs în jurul orei 2. Bărbatul în vârstă de 47 de ani, şi-a sugrumat concubina, după care s-a predat la Poliţie ” a menționat atunci purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău.

Astfel de cazuri între concubini au de cele mai multe ori la bază un motiv de gelozie. Probabil acesta a fost și cauza ce l-a determinat pe bărbatul de 29 de ani să-și ucidă iubita din Drobeta Turnu Severin, dar ramâne inexpicabil gestul său de a-i abandona trupul pe câmp.

Adauga un comentariu