Actualitate

Crimă în Germania. Un român şi-a ucis soţia de față cu cei doi copii ai lor

Publicat: 08 sept. 2022
Crimă în Germania. Un român şi-a ucis soţia de față cu cei doi copii ai lor
Crima a avut loc în orașul Furth din Germania

În timp ce se aflau în toiul unui scandal în familie, un român şi-a ucis soţia. Crima a avut loc în apartamentul în care locuiau în Germania, chiar sub ochii celor doi copii ai lor. Apropiaţii celor doi au declarat spun că bărbatul ar mai fi ameninţat-o pe victimă cu moartea şi este posibil să fi fost sub influenţa drogurilor.

Când au sosit medicii, au găsit-o pe femeie fără suflare. Bărbatul a fost încătuşat la faţa locului, iar acum este în arest.

familie de romani in Germania
Martorii au declarat anchetatorilor că cei doi ar fi avut o ceartă extrem de violentă care a escaladat

Un român din Germania şi-a ucis soţia de față cu cei doi copii ai lor

Un român de 33 de ani și-a ucis soția cu trei ani mai mare. Crima a avut loc în orașul Furth din Germania. Martorii au declarat anchetatorilor că cei doi ar fi avut o ceartă extrem de violentă care a escaladat.

De nouă ani, Mihaela și Cătălin locuiau împreună în Germania și aveau un băiat și o fată. Se pare că bărbatul ar fi rămas de curând fără serviciu, iar ea nu lucra pentru că avea grijă de copii și primea o indemnizație din partea statului german.

Vecinii acestora au spus că au auzit mai întâi țipete în apartamentul familiei şi apoi au sunat imediat la poliție. Oamenii legii au găsit-o pe Mihaela cu mai multe răni pe corp, dar echipele medicale nu au mai putut să o salveze.

Cunoscuții familiei au spus că bărbatul ar fi fost dependent de jocurile de noroc şi se pare că în ultima perioadă ar fi pierdut mulți bani.

„M-am întâlnit cu el acum, să zic trei luni, am povestit cu el, zicea că a băgat o sumă mare de bani la jocurile de noroc”, a povestit un apropiat al bărbatului.

De asemenea, mama Mihaelei susține că bărbatul fiicei sale obișnuia să consume și substanțe interzise și, în trecut, între cei doi au mai existat certuri, în care Cătălin și-ar fi amenințat soția cu moartea.

Procurorul șef al Parchetului din Nürnberg-Fürth a declarat că suspectul a fost reținut de poliţişti la fața locului fără a se opune. De altfel, la solicitarea parchetului, un judecător de instrucție de la judecătoria competentă a emis un mandat de arestare împotriva învinuitului din cauza suspiciunii puternice de omor din culpă.

În cazul în care va fi găsit vinovat de omor deosebit de grav în Germania, Cătălin riscă închisoarea pe viață.

un roman si-a ucis sotia in Germania
Cătălin riscă închisoarea pe viață

Doi bărbați din Brăila au omorât o bătrână pentru un televizor

În cadrul unui alt context, amintim că doi hoți din județul Brăila au omorât o bătrână în vârstă de 77 de ani și au sustras un televizor. Femeia se afla singură în casă când s-a întâmplat oribila faptă. Polițiștii susțin faptul că în jurul orei 15:00, au fost sesizaţi referitor la faptul că o femeie se află căzută în curte. Aceştia s-au deplasat la fața locului şi au constatat că femeia este lipsită de viață, prezentând leziuni în zona capului şi pe întreg corpul.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă şi au constatat faptul că incidentul s-a produs în cursul nopţii de 31 august – 1 septembrie. În urma anchetei, s-a descoperit că doi tineri, în vârstă de 20 și 28 de ani au pătruns în locuinţa bătrânei de unde au sustras un televizor și ulterior i-au aplicat acesteia mai multe lovituri în zona capului şi în mai multe zone ale corpului, leziunile provocate de lovituri fiindu-i fatale femeii.

De altfel, un tânăr din Cluj și-ar fi ucis cu cuțitul mama și bunica, pe fondul consumului de droguri.

Tot pe fondul consumului de substanțe s-ar fi produs și crima din Germania, acolo unde, un român şi-a ucis soţia de față cu cei doi copii ai săi.
Adauga un comentariu