National

Crimă înfiorătoare în Capitală! O bătrână și-a găsit sfârșitul ucisă de soțul său

Publicat: 25 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crimă înfiorătoare în Capitală O bătrână și-a găsit sfârșitul ucisă de soțul său
Crimă îngrozitoare

Crimă în Capitală! O bătrână și-a găsit sfârșitul în propria locuință, iar călăul este chiar soțul femeii. Tragedia a avut loc în sectorul 5 al Capitalei, sâmbătă dimineață. Soţul ei a lovit-o de mai multe ori, iar după ce a comis fapta odioasă, bărbatul a mers la metrou, unde intenționa să-și pună capăt zilelor.

Acesta a fost oprit de paznicii de la metrou cărora le-a spus ce intenții are și ce a făcut. Polițiștii au fost alertați, iar acum se fac cercetări într-un dosar penal deschis pentru infracțiunea de omor. Momentan, nu se știu motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la un asemenea gest extrem.

Oroare în Vaslui. O bătrână, în vârstă de 82 de ani, ucisă și aruncată într-o toalentă dezafectată

O bătrână, în vârstă de 82 de ani, din comuna vasluiană Berezeni a fost omorâtă, duminică seară, 20 septembrie 2020. Cadavrul său a fost găsit tranşat într-o toaletă dezafectată. Conform anchetatorilor, principalul suspect este un bărbat de 61 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice, care era rudă cu bătrâna.

„Duminică seara, la numărul de urgenţă 112 s-a primit un apel prin care s-a anunţat faptul că femeia nu a mai fost văzută. La faţa locului s-a deplasat patrula de la Secţia 5 Poliţia Rurală, care a găsit a găsit femeia într-o construcţie dezafectată. S-a constituit o echipă complexă de cercetare, fiind sesizat Parchetul deoarece există suspiciunea săvârşirii unei infracţiuni contra vieţii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Criminalul bătrânei de 95 de ani din Iaşi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Daniel-Marius Tetea, criminalul bătrânei, în vârstă de 95 de ani, din Iași a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile pentru omor şi violare de domiciliu. Tribunalul Iași a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, vineri, 4 septembrie 2020.

„În baza art.226 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi în dosarul penal nr.512/P/2020 şi, în consecinţă: În baza art.202 alin.1, 3 şi 4 lit. e) Cod procedură penală raportat la art.223 alin.2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 04.09.2020 până la data de 03.10.2020, inclusiv, a inculpatului TETEA MARIUS-DANIEL, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor prevăzută de art.188 alin.1 Cod penal şi violare de domiciliu prevăzută de art.224 alin.1 Cod penal, cu aplicarea art.38 alin.1 Cod penal. În baza art.230 alin.1 Cod procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului TETEA MARIUS-DANIEL.”, se arată în minuta Tribunalului Iaşi.

Adauga un comentariu