Actualitate

Crimă înfiorătoare lângă București! Un bărbat și-a ucis soţia apoi s-a sinucis

Publicat: 06 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crimă înfiorătoare lângă București Un bărbat și-a ucis soţia apoi s-a sinucis
Polițiștii au intervenit la un apel la 112 care anunța faptul că un bărbat și-a ucis soția și ulterior s-a sinucis.

Un bărbat domiciliat în comună Jilavă din judeţul Ilfov a făcut un gest reprobabil. Acesta şi-a ucis soţia şi apoi s-a sinucis. Evenimentul s-a produs la doar câţiva kilometri de București.

Bărbatul şi-a înjunghiat, fără milă soţia, ulterior acesta şi-a tăiat gâtul, susţin oamenii legii care au emis şi un comunicat în această privinţă.

Conflictul în care bărbatul şi-a ucis soţia a fost unul spontan

Conform comunicatului emis de autorităţile competente, conflictul care a dus la uciderea cu bestialitate a partenerei de viaţa a fost unul spontan. Bărbatul avea 39 de ani, iar concubina avea 37 de ani.

Informaţiile furnizate de poliţie sunt năucitoare. Conform acestora, bărbatul şi-a înjunghiat, în dreptul pieptului şi a gâtului, soţia. Ulterior, soacra acestuia a venit în casă şi l-a surprins pe bărbat că transporta cadavrul victimei. Bărbatul s-a speriat şi a fugit într-o altă cameră unde s-a sinucis aplicându-şi mai multe lovituri în zona gâtului:

”Azi, IPJ Ilfov a fost sesizat despre faptul că în urma unui conflict spontan un bărbat 39 ani și-a înjunghiat concubina 37 ani în zona gâtului și a pieptului.

După producerea evenimentului autorul s-a înjunghiat în zona gâtului.

Echipa medicală ajunsă la fața locului a declarat decesul ambelor persoane.”, arată IPJ Ilfov.

Crimă asemănătoare și în județul Iași

În judeţul Iași s-a produs un eveniment asemănător cu cel relatat mai sus. Vorbim despre faptul că în localitatea Tg. Frumos, un bărbat şi-a înjunghiat cu cuţitul și toporul propria soţie. Aceştia erau într-o procedură de divorţ. Ulterior după ce şi-a tăiat soţia, bărbatul s-a spânzurat în podul casei. Cei doi aveau o relaţie de mai mulţi ani deţinând un magazin în zona amintită.

Totuşi, femeia a fost internată de urgentă la Spitalul Sf. Spiridon din Iași iar după câteva săptămâni aceasta a decedat.

Evenimente tragice în judeţul Iași şi în România

Din nefericire, în ultimele luni în Iași şi în România s-au produs mai multe evenimente şocante. De exemplu, în atenţia publică este cazul criminalului de la Onești care a luat ostatici două persoane pe care ulterior le-a ucis cu sânge rece. Şi de data aceasta, pentru crimă s-a folosit un cuţit. Anchetatorii au negociat ore în şir cu bărbatul dar fără succes. De altfel, soţia acestuia a fost reţinută pentru că, conform anchetei care este în plină desfăşurare, aceasta este socotită a fi complice cu Gheorghe Moroșan care este în continuare intubat la un spital din România. Acesta va fi audiat de procurori după ce starea lui de sănătate va fi mai stabilă şi va putea fi cooperant.

Adauga un comentariu