Local

Crimă şocantă, la Iaşi! O femeie, cu gâtul tăiat de un agresor, pentru câţiva lei. Individul umbla pe străzile din oraş când a fost săltat de anchetatori – GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 19 dec. 2021
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au reţinut pe suspect pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie dus luni, 20 decembrie 2021, în faţa judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de tâlhărie calificată şi omor

Un ieşean în vârstă de 48 de ani este suspectat că şi-a ucis cu sânge rece o vecină. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au reţinut pe suspect pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie dus luni, 20 decembrie 2021, în faţa judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de tâlhărie calificată şi omor. Oamenii legii spun că agresorul a încercat să jefuiască o pensionară şi, când a fost prins în fapt, i-a tăiat gâtul victimei

O nouă crimă şocantă s-a petrecut recent în judeţul Iaşi! O femeie a fost găsită cu gâtul tăiat, pentru câţiva lei. În urma teribilei fapte, agresorul a umblat pe străzile din oraş, fiind săltat de către anchetatori. Astfel, un ieşean în vârstă de 48 de ani este suspectat că şi-a ucis cu sânge rece o vecină. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au reţinut pe suspect pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie dus luni, 20 decembrie 2021, în faţa judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de tâlhărie calificată şi omor.
Oamenii legii spun că agresorul a încercat să jefuiască o pensionară şi, când a fost prins în fapt, i-a tăiat gâtul victimei. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un alt caz, în care o femeie a fost ucisă în bătaie de propriul soţ.

Femeia de 62 de ani a încercat să se apere, dar nu a avut nicio şansă

Oamenii legii au precizat pentru reporterii cotidianului BZI că agresorul şi victima se cunoşteau, fiind vecini.

„În seara zilei de 18 decembrie 2021, în jurul orei 19:30, inculpatul în vârstă de 48 de ani a intrat fără drept în curtea locuinţei victimei de 62 de ani, din oraşul Podu Iloaiei, cu scopul de sustrage bunuri. În curtea casei, acesta a surprins victima, pe care a început să o lovească cu pumnii şi să o împingă în bucătăria imobilului. De aici, inculpatul a luat un cuţit şi i-a aplicat victimei mai multe lovituri, inclusiv la nivelul gâtului”, a declarat duminică, 19 decembrie 2021, Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Ieşeanul, suspectat că a luat banii şi telefonul mobil al victimei

Anchetatorii au adăugat că ieşeanul nu a plecat cu mâna goală din casa victimei sale.

„După suprimarea vieţii victimei, inculpatul a sustras din locuinţă bani şi un telefon mobil. Inculpatul a fost depistat pe raza municipiului Iaşi şi a fost reţinut pentru 24 de ore. El urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de tâlhărie calificată şi omor”, a încheiat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Surse judiciare au subliniat că, la audieri, ieşeanul a prezentat unele informaţii reale, dar pe care le-a amestecat cu unele false, pentru a-şi ascunde faptele. Aceleaşi surse afirmă că, de fapt, suspectul, care ar fi avut antecedente penale, fiind acuzat în trecut tot de o tâlhărie, ar fi ştiut că vecina lui avea o sumă de bani în casă. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un alt caz, în care o femeie a fost omorâtă în propria locuinţă.
Comentarii
Adauga un comentariu