Cancan ultimă oră

Cristi Borcea, dezvăluiri incendiare: „Am patru copii concepuți în detenție”

Publicat: 02 iul. 2020

Cristi Borcea a făcut o serie de dezvăluiri incredibile în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.RO. Fostul acționar de la Dinamo a vorbit despre cei 5 ani petrecuți în pușcărie, unde o vreme a împărțit celula cu Victor și Giovani Becali, dar și despre momentele de intimitate cu Valentina Pelinel, soția pe care n-a dus-o, spune el, niciodată la camera intimă. Borcea are acum 50 de ani și după 5 ani de detenție recunoaște că fotbalul și Dinamo l-au lăsat fră bani, fără libertatea și fără sănătate.

„De la meciul ăla cu Urziceniul eu am ajuns să iau foarte, foarte multe medicamente. Campionatul ăla pierdut cu Urziceni (n.r. în 2009) m-a costat o operație pe cord, iar fotbalul m-a nenorocit, m-am dus la pușcărie!”, a declarat Cristi Borcea în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, realizată de Ovidiu Ioanițoia pentru Gsp.ro.

Noroc cu frații Becali

Mai mult, Borcea recunoaște că a avut noroc cu frații Becali, Victor și Giovani, condamnați și ei în „Dosarul Transferurilor”.

„Am stat în celulă cu Giovanni și cu Victor. A fost cel mai mare noroc al meu. Am eu adrenalină, dar dacă nu-i aveam pe Giovanni și pe Victor eram terminat.

Eu sunt o fire mai sensibilă, iar până mi-am revenit… În schimb, ei erau mai tari decât mine. La început, Giovanni a fost cel care ne îndruma. El era șeful. Bine, pe oriunde a fost el a fost șef!”, declară Borcea pentru sursa menționată.

Discuțiile despre copii

Întrebat de Ovidiu Ioanițoaia despre copii, Cristi Borcea a vorbit deschis și despre acest subiect. „Vreau să vorbim un pic și despre copii. Ai 9, nu?”. „Da. Și am reușit să-mi adun toți copiii anul trecut, în vară. Eu eram în detenție și-am avut permisie să ies cinci zile din penitenciar. Atunci i-am văzut pe toți. Cu copiii din America, cu Alex și Gloria, e mai greu”, a declarat el.

„Hai, zi-mi. Câți dintre ei sunt făcuți în penitenciar?”, îl întreabă Ovidiu Ioanițoaia. „Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a mai spus Borcea.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Dacă Valentina Pelinel are acum trei copii, iată că soțul ei se apropie de un număr record. Fostul boss de la Dinamo mai are puțin și ajunge la o echipă de fotbal. Are 9 copii cu patru femei.

Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (21 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (18 ani). În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu.

Pe prima a cunoscut-o în 2003, când blondina a renunţat la cariera în modă. Ea i-a fost amantă fostului acţionar de la Dinamo până în 2011, când acesta a hotărât să divorţeze de Mihaela şi să o ia de soţie pe Alina. Deşi spunea că o iubeşte enorm, Borcea a înşelat-o şi pe Alina, nu doar pe soţia sa. În 2007 a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, din iubirea lor, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 12 ani.

Alina Vidican i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru (7 ani) şi pe micuţa Gloria (4 ani). Borcea le achită o pensie alimentară de lux. De fiecare dată, în special cu prilejul sărbătorilor, Cristi îi adună pe toți lângă el, le oferă cadouri și are grijă de ei, scrie Click.ro.

Adauga un comentariu