Cancan ultimă oră

Cristian Boureanu și Cristina Belciu au făcut publică o fotografie din intimitatea lor. Aceștia se comportă exact ca doi îndrăgostiți

Publicat: 11 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristian Boureanu și Cristina Belciu au făcut publică o fotografie din intimitatea lor. Aceștia se comportă exact ca doi îndrăgostiți
Cristian Boureanu și noua lui iubită, Cristina Belciu, le-au făcut internauților o bucurie și au postat prima poză împreună

Cristian Boureanu și noua lui iubită, Cristina Belciu, le-au făcut internauților o bucurie și au postat prima poză împreună. Surpriza vine din partea lor la câteva zile după ce și-au asumat public relația. Cei doi au oferit recent primele declarații referitoare la cuplul lor, dezvăluind cât de intense sunt sentimentele dintre ei.

Cristian Boureanu și-a refăcut viața amoroasă după despărțirea de Laura Dincă. În prezent, fostul politician trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de noua lui parteneră, Cristina Belciu. Tânăra e de-o frumusețe răpitoare și activează în mai multe domenii. Este actriță, model, blogger și influencer și are mii de urmăritori pe rețelele de socializare.

Cristian Boureanu, prima poză cu noua iubită, Cristina Belciu

Noua iubită a lui Cristian Boureanu este o prezență destul de activă pe rețelele de socializare. Focoasa brunetă obișnuiește să-și țină fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Însă, în privința părții sentimentale, a preferat mereu să păstreze discreția. Astfel, nimeni nu știa că ea și fostul iubit al Laurei Dincă formează un cuplu de aproximatv trei luni.

După ce a ținut secret faptul că se iubește cu Cristian Boureanu, acum, Cristina Belciu, s-a „revanșat” în fața fanilor ei din mediul online. În urmă cu câteva ore, frumoasa brunetă a postat prima imagine cu ea și fostul politician. Astfel, cei doi și-au asumat încă o dată public relația.

Cum s-au fotografiat în intimitate

În imaginea postată de Cristina Belciu, ea și Cristian Boureanu se comportă exact ca doi îndrăgostiți. Se pare că aceștia adoră să petreacă timpul împreună, chiar și când vine vorba despre activitățile casnice. În fotografie, amândoi gătesc, iar el o cuprinde în brațe cu o mână pentru a o săruta cu foc. De asemenea, zâmbetul lui e vizibil și totodată o dovadă a fericirii lor.

„Eat. Pray. Love. (n.r. – Mănâncă. Roagă-te. Iubește.)”, a scris Cristina Belciu pe Instagram, în dreptul imaginii cu Cristian Boureanu.

Imaginea cu Cristian Boureanu și noua lui iubită, Cristina Belciu, a strâns sute de like-uri în doar câteva minute și, cu siguranță, numărul aprecierilor e în creștere. De asemenea, internauții au lăsat și câteva comentarii, mulți dintre ei felicitându-i pentru dragostea lor.

Cristian Boureanu și Cristina Belciu, primele declarații despre relația lor

La scurt timp după ce s-a aflat despre relația lor, au început să circule păreri referitoare la cât de trainic ar fi cuplul lor. Vorbele Monicăi Tatoiu, cea pe care Cristian Boureanu o consideră foarte apropiată, au deranjat vizibil. Afacerista e de părere că dragostea lor nu va dura prea mult, însă ei demonstrează contrariul. Deși s-a „lovit” în ei cu prejudecăți, legătura dintre ei e una foarte puternică.

„Lumea nu știe nimic, pentru că noi asta ne-am dorit, să păstram totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea sa doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge.Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, a declarat Cristina, pentru VIVA!, alături de ea fiind și Cristian Boureanu.

 


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Adauga un comentariu