Cancan ultimă oră

Cristian Daminuță, semne de împăcare cu soția după ce el a anunțat despărțirea

Publicat: 05 sept. 2021
Cristian Alexandru Daminuță este un fotbalist român care evoluează pe postul de mijlocaș defensiv

Cristian Daminuță ar părea că vrea să o recucerească pe soția lui, după ce în urmă cu aproximativ o lună chiar el a anunțat separarea de mama copilului său.

Zilele trecute, Cristian Daminuță și bruneta s-au distrat împreună într-un club de fițe din Timișoara părând că au lăsat în urmă neînțelegerile și și-au acordat o altă șansă poveștii lor de iubire.

Cristian Daminuță a povestit că un copil nu poate salva o relație toxică dintre doi parteneri și în continuare își susține punctul de vedere.

”100% așa e. Până la urmă, dacă îți crești copilul în certuri și stres, nu cred că îi faci un bine. Și să stai doar de dragul de a sta cu o persoană cu care nu mai ești pe aceeași lungime de undă nu este indicat”, povestea acum ceva timp Cristian Daminuță.

La momentul despărțirii, și soția lui Cristian Daminuță a făcut acuzații extrem de dure la adresa fotbalistului. Bruneta a dat de înțeles că fotbalistul ar fi fost violent cu ea, atât fizic, cât și psihic.

”În ceea ce privește bărbatul violent, acesta este bărbatul care, sub masca farmecului și a unei aparente normalități, ascunde o cruzime rar întâlnită. Cea mai mare satisfacție a sa este să te vadă că suferi, atât fizic, cât și psihic. Este o manifestare a dorinței de dominație care atinge pragul nebuniei”, scria pe atunci bruneta pe Instagram.

 
Adauga un comentariu