Cultural

Cristina Bâtlan a divorțat de Roberto Bâtlan, după 26 de ani. Prin ce a trecut jurata de la “Imperiul Leilor”

Publicat: 26 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Bâtlan a divorțat de Roberto Bâtlan după 26 de ani. Prin ce a trecut jurata de la Imperiul Leilor
Cristina Bâtlan a divorțat de Roberto Bâtlan, după 26 de ani și au rămas în relații bune

Cristina Bâtlan a divorțat de Roberto Bâtlan, după 26 de ani. Jurata emisiunii Imperiul Leilor de la Pro TV a aflat că fostul ei partener de viață o înșela. Cu toate că au existat momente de infidelitate, vedeta Pro TV a reușit să păstreze o relație amiabilă cu fostul soț.

Cei doi sunt parteneri de afaceri și au un copil împreună.

Cristina Bâtlan a divorțat de Roberto Bâtlan, după 26 de ani

Cristina Bâtlan ocupă unul dintre scaunele juraților în emisiunea Imperiul Leilor, care este difuzată la Pro TV. Ea este o antreprenoare de succes din România și, în același timp, fondatoarea și directorul general al unei afaceri specializate în încălțăminte și accesorii – Musette. De obicei, nu vorbește despre viața personală, dar într-un podcast cu Mihai Morar, Cristina Bâtlan a fost deschisă și a dezvălui detalii despre fostul și mariaj, printre altele.

Cristina Bâtlan a încheiat căsătoria, după ce antreprenoarea de succes și Roberto Bâtlan au fost împreună timp de 26 de ani. În cadrul podcastului Fain & Simplu, moderat de Mihai Morar, jurata de la Imperiul Leilor a dezvăluit motivul principal care a dus la sfârșitul căsniciei. În special, este vorba despre infidelitate și faptul că fostul partener a mințit-o.

Prin ce a trecut jurata de la “Imperiul Leilor”

S-au întâlnit în adolescență și au ales să urmeze același drum. După 26 de ani, însă, relația lor a ajuns la sfârșit – Cristina și Roberto Bâtlan s-au despărțit legal. Jurata de la Imperiul Leilor a descoperit abia după câțiva ani. că partenerul ei mințea și avea o viață dublă. Din cauza episoadelor de infidelitate, vedeta de la Pro TV a decis să pună căsătoriei. Cu toate acestea, au rămas în relații bune. Au un copil împreună și sunt și asociați

„Am reușit, am o formulă proprie. Suntem foarte bine unul cu altul. Roberto nu mai minte, e eliberat de faptul că nu este obligat să mintă. De multe ori îmi spune: Nu mai vreau să mint niciodată în viața mea. Noi suntem cei mai buni prieteni. Noi am fost împreună 26 de ani. Sunt mulți ani. Ne-am cunoscut înainte de 18 ani, cu două luni înainte de 18 ani. Am crescut împreună, ne-am format împreună, am făcut bussines împreună. Ne-am setat anumite reguli. Nu știam ce e o familie perfectă. Părinții lui Roberto erau despărțiti, părinții mei nu erau despărțiți. Nouă ni s-a părut că avem nevoie în relație noastră de niște reguli. Dacă ne certăm și unul din noi pleacă de acasă, ne-am despărțit.

Ne-am ținut de ea toată viața. Următoarea regulă era: niciunul dintre noi nu minte. S-a întâmplat în timp, unul dintre noi a încălcat una dintre reguli. Nu ne supărăm, că e dreptul să încalci. Un partener nu e un obiect. El era într-o relație, eu nu aveam nicio relație. Mi s-a părut că s-a rupt pământul în două. A fost o durere enormă, am simțit că mi s-a rupt sufletul în două. Dar am știut că nu pot să trec peste acest principiu și nu am putut. În momentul în care am aflat, în ziua aia ne-am despărțit. Am pierdut momentele alea în care stăteam împreună acasă, toate activitățile astea simple și mici”, a spus Cristina Bâtlan, în podcastul lui Mihai Morar.

Cristina Bâtlan a divorțat de Roberto Bâtlan, după 26 de ani și au rămas în relații bune.

Adauga un comentariu