Cancan

Cristina Bâtlan s-a logodit în secret! Cine este bărbatul care i-a cucerit inima milionarei

Publicat: 03 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Bâtlan s-a logodit în secret Cine este bărbatul care i-a cucerit inima milionarei
Cristina Batlan s-a logodit chiar de ziua ei

Cristina Bâtlan s-a îndrăgostit, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și s-a logodit în secret cu bărbatul în brațele căruia și-a găsit fericirea. Milionara recunoaște că a avut parte de momente speciale alături de partenerul ei în ziua în care și-au unit destinele.

Cristina Bâtlan radiază de fericire și este mai îndrăgostită ca niciodată! Milionara știe că atunci când îți găsești partenerul potrivit trebuie să treci la fapte, așa că s-a logodit cu alesul inimii ei departe de ochii curioșilor.

Cristina Bâtlan s-a logodit în secret

Logodna a avut loc la Veneția, în data de 28 aprilie, chiar de ziua ei de naștere, ceea ce a făcut momentul și mai emoționant. Cristina Bâtlan a mărturisit că nu se aștepta la această surpriză, iar totodată recunoaște că își dorea o astfel de relație, în care să se simtă îndrăgostită în fiecare zi.

Milionara a ținut totul secret până acum, dar iată că radiază de fericire alături de bărbatul care a reușit să îi cucerească inima.

„Cred că a fost cel mai impresionant moment pentru mine. Ne-am logodit la Veneția, pe 28 aprilie, fix de ziua mea, și a fost foarte emoționant. Nici nu mă așteptam! Trăiesc o nouă experiență și pentru că mi-am dorit să intru într-o relație cu un om de care să fiu îndrăgostită în fiecare zi”, a mărturisit Cristina Bâtlan, potrivit okmagazine.ro

Cine este bărbatul care i-a pus inima pe jar milionarei

Cristina Bâtlan a oferit, totodată, și câteva detalii despre bărbatul cu care s-a logodit, Petru. Parterenul milionarei este din Bucovina și se ocupă de afaceri. Inițial, el i-a scris pe contul companiei pentru a o felicita pentru că a găsit un brand care încă produce pantofi cu talpă de piele, un detaliu pe care nu se mai acordă prea multă importanță în zilele noastre, potrivit declarației vedetei.

„Petru e din Bucovina, face tot business și mi-a scris pe contul companiei, după ce tocmai își cumpărase niște pantofi de la noi. M-a felicitat că, în sfârșit, a găsit un brand care încă produce pantofi cu talpă de piele – un detaliu pe care nu se mai pune preț azi. După care mi-a mai scris, am mai vorbit, a durat vreo șase luni până când ne-am văzut față-n față. Deci a fost treptat, dar s-a întâmplat într-un moment în care am simțit că am nevoie de cineva care să mă iubească și să aibă grijă de mine. (…) Și cred că am găsit omul perfect pentru mine, pentru că simt că mă respectă și mă iubește”, a adăugat milionara, pentru sursa citată mai sus.

Milionara este mai fericită ca niciodată și consideră că a găsit partenerul perfect pentru ea, care este atent să o respecte și să o iubească.

Adauga un comentariu