Cancan ultimă oră

A fost înșelată, a divorțat, apoi a mers la nunta fostului soț. La 4 ani de la despărțire, Cristina Bâtlan iubeşte din nou

Publicat: 15 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A fost înșelată a divorțat apoi a mers la nunta fostului soț. La 4 ani de la despărțire Cristina Bâtlan iubeşte din nou
Cristina Bâtlan iubeşte din nou

În primăvara acestui an, Cristina Bâtlan făcea marele anunț despre divorțul de ei, Roberto, după 26 de ani de căsnicie.  Totul s-a întâmplat în mare secret, în urmă cu patru ani, iar acum vedeta de la Imperiul Leilor a mărturisit că are o nouă relație și este fericită.

„Leoaica” iubește din nou și nu se ascunde. Cristina Bâtlan a mărturisit că iubește și este iubită. Relația este una destul de serioasă, deoarece noul partener al vedetei îl cunoaște și pe fiul acesteia.

Cristina Bâtlan iubește din nou

Cristina și Roberto aveau 26 de ani de căsnicie și un băiat care, la rândul său, și-a deschis propria afacere. De asemenea, cei doi au clădit împreună brand-ul Musette de care încă se ocupă împreună.

Ultimii ani, „leoaica” și i-a petrecut singură. Chiar și în urmă cu câteva luni declara că nu are o relație, dar, între timp, situația s-a schimbat. Cristina Bâtlan a mărturisit că acum în viața sa există un bărbat care o iubește și care știe cum să o facă fericită.

„Iubesc și sunt iubită și asta e minunat pentru că femeile au nevoie de suport, dar de suport emoțional foarte mult. Sunt o femeie puternică, însă și eu am nevoie de asta, bineînțeles”, a declarat Cristina Bâtlan.

Se pare că noul partener îl cunoaște pe fiul Cristinei Bâtlan, semn că relația este una destul de serioasă.

„Îmi cunoaște partenerul actual și sunt happy că e un partener pe care nu e nevoie să-l prezint pentru că… chiar nu e nevoie”, a completat vedeta de la Imperiul Leilor.

Cristina Bâtlan și fostul soț lucrează împreună

Chiar dacă ea și Roberto nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas buni prieteni și parteneri de afaceri, iar Cristina Bâtlan a povestit cum decurge o ședință la Musette.

„Eu și Roberto, împreună cu Alin Bâtlan ( n.r fratele fostului soț ), care mai târziu a devenit partenerul nostru, suntem o echipă imbatabilă.

Nu vreți să știți cum este o ședință de lucru la Musette. Cu scântei multe, dar ieșim din cameră întotdeauna prieteni”, a mai spus Cristina Bâtlan pentru sursa menționată anterior.

Adauga un comentariu