Cancan ultimă oră

Cristina Belciu, prima reacție după ce Cristian Boureanu a fost surprins cu Laura Dincă

Publicat: 18 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Belciu prima reacție după ce Cristian Boureanu a fost surprins cu Laura Dincă
Cristina Belciu a mărturisit că are un respect deosebit față de Cristian Boureanu și nu ar deranja-o dacă acesta s-ar împăca cu fosta lui iubită, Laura Dincă

Fosta iubită a afaceristului Cristian Boureanu a avut prima reacție în exclusivitate la Antena Stars, după ce a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în compania Laurei Dincă. Iată ce a mărturisit Cristina Belciu despre cei doi!

Cristian Boureanu și Laura Dincă au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro la un restaurant de lux din Capitală. Cei doi au radiat de fericire, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă se vor împăca, mai ales că afaceristul este din nou un bărbat singur.

Cristina Belciu, prima reacție după ce Cristian Boureanu a fost surprins cu Laura Dincă

Cristina Belciu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că are un respect deosebit față de fostul ei partener, Cristian Boureanu și că nu ar deranja-o dacă acesta s-ar împăca cu fosta lui iubită, Laura Dincă.

”Eu am un respect deosebit pentru Cristi și am zis-o de fiecare dată. Nu știu, nu mă mișcă în niciun fel pentru că nu e treaba mea. Noi am încheiat ceva și de aici este decizia lor ce o să facă. Eu nu concurez cu nicio femeie. Știu ce reprezint și sunt foarte bine cu mine.

Nu stau să plec urechea la micile săgeți care se trimit către mine. E sub demnitatea mea. Nu aș avea o problemă dacă fostul meu s-ar împăca cu fosta lui. Niciodată să nu zic niciodată, am învățat de la Cristi. E greu să te gândești la o împăcare”, a declarat Cristina Belciu în exclusivitate la Antena Stars.

Cristina Belciu și Cristian Boureanu au decis să meargă pe drumuri separate

Cristina Belciu și Cristian Boureanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi au decis să meargă pe drumuri separate într-un final. Cristina Belciu a mărturisit că nu se gândește momentan la o împăcare cu afaceristul și consideră că acest capitol s-a încheiat.

Adauga un comentariu