Actualitate

Cristina Cioran nu primește pensie alimentară pentru fetiță. Ce spune despre fostul iubit Alex Dobrescu

Publicat: 28 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Cioran nu primește pensie alimentară pentru fetiță. Ce spune despre fostul iubit Alex Dobrescu
Cristina Cioran are de gând să-și crească singură fetița și nu are nevoie de niciun ajutor din partea fostului iubit

Actrița Cristina Cioran a dezvăluit recent că nu primește pensie alimentară pentru fetiță, dar totodată refuză ajutorul fostului iubit Alex Dobrescu. După ce s-a despărțit de mama fiicei sale, bărbatul este într-o nouă relație, cu o tânără de 20 de ani. În plus, Cristina Cioran mai spune că fostul iubit nu-și îndeplinește obligațiile financiare nici față de celălalt copil al său.

În urmă cu aproape o lună, Cristina Cioran a pus punct relației cu Alex Dobrescu, cu care are o fetiță. Totul s-a petrecut pe neașteptate, ținând cont că la începutul toamnei cei doi anunțau că urmează să se căsătorească. Acum, însă, ruptura este definitivă, iar actrița a precizat că nu-l vrea în preajma ei sau al fetiței pe fostul iubit.

Cristina Cioran nu primește pensie alimentară pentru fetiță

Cristina Cioran a declarat recent că nu dorește ajutorul lui Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale, după ce s-au despărțit. Bărbatul a făcut și el unele declarații cu privire la fosta iubită, lăsând să se înțeleagă că aceasta va ajunge să regrete despărțirea.

„Sunt convins că nu este foarte fericită. Eu am fost fericirea ei, nu cred că o să mai întâlnească ceva după, nici înainte n-a avut. Sper doar să-și găsească echilibrul, are o fată superbă, o susține familia, o să o susțin și eu. Nu totul se rezumă la o relație sau la un bărbat”, a spus Alex Dobrescu la Antena Stars.

De menționat că fostul iubit al Cristinei Cioran mai are un copil dintr-o relație anterioară. Alex Dobrescu a spus că nu-i plătește pensie alimentară fiului său, însă îi dă bani pentru diferite activități. Cât despre vedetă, bărbatul spune că este o mamă minunată pentru micuța Ema.

„Văd fetița. Am mai văzut-o și pe video call. Cristina e o mamă deosebită și o crește perfect. O ajut în toate modurile posibile. (…) Pentru binele copilașului există finanțe. (…) Nu plătesc nicio pensie alimentară primului copil. Îi plătesc tot ce vrea. Și în cazul fetiței îi cumpăr scutece, mâncare pasată și hăinuțe. A început să îmi spună Cristina că are nevoie, dar se descurcă foarte bine. E un om de succes din toate punctele vedere, mai ales din punct de vedere financiar”, a mai precizat Alex Dobrescu.

Actrița a rupt orice legătură cu Alex Dobrescu

În ceea ce o privește pe Cristina Cioran, aceasta își dorește să stea departe de acest scandal și să nu ia în seamă declarațiile fostului iubit.

„Nu am ce să răspund, mi se pare că e limpede și fiecare om are mintea lui și capul lui cu care să gândească și cu care să judece”, a spus Cristina Cioran.

Prezentatoarea susține că nu are nevoie de ajutorul fostului iubit și își va crește singură copilul. Mai mult, Alex Dobrescu și-a refăcut deja viața cu o tânără cu 16 ani mai mică decât el.

„Nu discutăm (n.r. – pentru fetiță). Nu am nevoie de nimic de la el, nu-mi trebuie nimic, el trebuie doar să-și achite ce are de achitat. Din momentul în care va termina de achitat ce are de achitat, nu mai am nevoie de nimic. Nu am nevoie de nimic, să se rețină și să se înțeleagă, nu am nevoie de nimic. Îmi doresc doar să fiu liniștită, sănătoasă”, a mai precizat Cristina Cioran.

Adauga un comentariu