Cancan ultimă oră

Cristina Cioran, primele declarații după ce i-a fost respinsă cererea de prelungire a ordinului de protecție împotriva lui Alex Dobrescu

Publicat: 15 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Cioran primele declarații după ce i-a fost respinsă cererea de prelungire a ordinului de protecție împotriva lui Alex Dobrescu
Cristina Cioran, primele declarații după ce i-a fost respinsă cererea de prelungire a ordinului de protecție împotriva lui Alex Dobrescu

La scurt timp după ce a aflat că i-a fost respinsă cererea de prelungire a ordinului de protecție împotriva lui Alex Dobrescu, Cristina Cioran a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect.

Conflictul dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu ia amploare. În cursul zilei de azi, vedeta s-a prezentat în instanță pentru a a cere să fie prelungit ordinul de protecție împotriva fostului ei iubit, Alex Dobrescu.

Ce a declarat Cristina Cioran după ce i-a fost respinsă cererea de prelungire a ordinului de protecție

Autoritățile au decis să respingă astăzi cererea Cristinei Cioran de prelungire a ordinului de protecție împotriva lui Alex Dobrescu. Actrița le-a mărturisit urmăritorilor de pe rețelele de socializare că înfățișarea de astăzi a fost una destul de grea.

„A fost o înfățișare la Judecătoria sector 2, o înfățișare destul de grea, pentru că nu mi-a fost deloc ușor să vorbesc despre lucrurile care mi s-au întâmplat și mie, și fetiței mele, așadar bine că s-a terminat”, a spus Cristina Cioran.

La scurt timp după ce a aflat că cererea i-a fost respinsă, Cristina Cioran a ținut să le spună urmăritorilor săi că i se pare ciudat că, deși au fost probe video de agresiune, autoritățile nu au luat decizia de a prelungi ordinul de protecție.

„Iată că, din păcate, cererea mea nu a fost admisă, chiar dacă au fost probe video în dosar. Eu nu sunt sifon, dar pentru că el este, a fost respinsă cererea. E foarte ciudat că, deși au fost probe de agresiune … E foarte greu să înțelegi, nu mai am nimic de zis. Ne vedem diseară, la Antena Stars, să vă povestesc”, a mai spus Cristina Cioran.

Alex Dobrescu a cerut să o crească singur pe fiica lui și a Cristinei Cioran

În timp ce Cristina Cioran spune că se teme pentru siguranța ei și a fiicei sale, Alex Dobrescu a solicitat să o crească el pe cea mică. Susține că mama ei nu are venituri și că nu poate să se descurce să îi ofere celei mici o educație așa cum ar trebui.

„Eu nu m-am opus ordinului de protecție. Am fost de acord cu cererile victimei. Poate să îmi dea ordin de protecție dacă ea se simte amenințată, adică să mi se instituie un ordin de protecție de un an de zile. Știe toată lumea că nu are niciun venit.

Am cerut să cresc eu fata, pentru că să o cresc perfect. Am vorbit să o înscriem acolo la grădiniță. Am patru afaceri de succes, pot să o țin liniștit. O să îi trimit printr-un interpus și Cristinei bani și mamei ei, ca să fie bine toată lumea. A vrut să îmi pună brățară electronică”, a declarat Alex Dobrescu, la Știrile Antena Stars.

Adauga un comentariu